Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (16)

Meidän tyttömme on (ainakin toistaiseksi) tuollainen laiha rimpula, joten ehkäpä ne 86-senttiset menisivät vähän pidempään. Ja täytyy vaikka tilata 92-senttisiäkin pari vaatetta varalle... =)ap

Pituutta oli 6kk neuvolassa 75 cm ja 9.7 kg. Meillä ainakin varmaan jo 1-vuotiaana koko 86 käytössä, ellei jo aikaisemmin jos tota vauhtia jatkaa kasvua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poika täytti just kaks ja nyt on vikat 86-vaatteet jäämässä pieneks. Pituutta pojalla on jo 90cm eli pituus on vähän yläkäyrällä mutta kun paino menee nollakäyrällä niin osa noista pienemmistä menee vielä.

ja ajattelin hamstrata vaatteita alesta, joten voin varmaan ostaa aika paljon noita 86-mittaisia jos noin pitkään menevät. On niin vaikea itse arvioida, joten kiitos!

isompia kuin tyttöjen. Tytöillä on suht vartalonmyötäistä trikoovaatetta ja niissä on meillä pitänyt olla isompi koko kuin mitä on pituutta!Pojilla taas on hupparit ja collegehousut yms leveitä ja muutenkin isomman oloisia ja ne mahtuu vielä reippaasti kun pituudessa on ohitettu vaatekoon koko.Tyttö ja poika ovat meillä olleet samaa kokoluokkaa saman ikäisinä, mutta siis tytöllä aina oikeaa pituuttaan isommat vaatteet ja pojalla samankokoiset kuin pituus tai sitten pienemmät!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat