Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Raskausviikkoja tällä hetkellä 27+6 ja painoa järkyttävät 94,4 kiloa. Apua. Pituus 173 cm. Onko muita pyöreitä odottajia? T: Valaskala

Sivut

Kommentit (43)

Koskee myös niitä jotka ekan lapsen aikana olleet normaalipainoisia, mutta ovat siitä vähän lihonneet eli enemmän kuin 3 yksikköä painoindeksissä. Jos eka meni loistavasti, niin toisen kanssa voi tulla yllätyksiä.

http://www.hyvis.fi/uutiset/duodecimuutiset/lokakuu2006/kilojenkertymine...Yleisestikin jokainen raskaus ja synnytys on aina erilainen. Mielestäni ei voi siihen tuudittautua koskaan, että kun eka meni hyvin. Kannattaa sitä toista odotusta hoitaa ihan yhtä hyvin kuin ekaakin.

9kk myöhemmin oli kiloja 67. Pituus 180,5cm. Elämä on kevyempää, mutta itse raskaus sujui normaaliin tyyliin, samoin synnytys. Ei siis paniikkia :)

Minulla on sisko, joka on hyvin todennäköisesti vammautunut synnytyksessä äitimme silloisen ylipainon vuoksi. Toki saatte vapaasti toivoa liittyvänne tähän samaan eliittiin.Terv. linkkien laittajat

Luuleeko linkin laittanut, että tuollainen halveeraava asenne auttaa ylipainoisia tekemään mitään laihtuakseen?t. 166 senttinen liki 100 kiloinen kahden terveen lapsen ongelmitta odottanut ja synnyttänyt reilu 3-kymppinen nainen

Painoa tullut 5 kg, joten alkuun oli jo liikaa. Stressaava elämä, eli pienet lapset ja vaativa työ, altistaa irtokarkeille eikä anna aikaa jumpalle. Nyt kotiäitinä meinaan kyllä laihduttaa, kun on taas aikaa liikunnalle ja omille harrastuksille.

Lainaus:

ETKÖ SÄ KUULE mitä sulle on kerrottu vai etkö käy ollenkaan terkkarilla odotusaikana. Eiköhän se ole sulle madonluvut antanut ja jos ei ole antanut, niin onpa hienohipiäinen terkkari. Ensi kerralla sitten kysyt siltä.
Ikäviin terkkareihin olet törmännyt.Nythän sinä KAIKKITIETÄVÄ voit kertoa meille pikkupyöryköille, miten asia todella on. Saat loistaa viisaudellasi sinä ah niin ihanan laiha!

sinä linkin laittaja: jos teillä ei asiasta kerran puhuta, oletko ihan keskenäsi keksinyt tämän teorian jonka mukaan siskosi vammautui äitisi läskien takia?

Se olisi pitänyt tehdä ennen raskaaksi tuloa. Et sitten lukenut tuota artikkelia."Kun ylipaino todetaan äitiysneuvolassa, ollaan jo myöhässä. Lihavuuden hoidon ja ehkäisyn pitäisi toteutua jo ennen ensimmäistä raskautta." Ja sitten siellä oli neuvo, että hoidetaan kuin sairautta raskauden aikana.Siksi nyt ei voi kyllä enää naureskella omaa lihavuuttaan, kun se sattuu olemaan syynä omaan riskisynnytykseen. Tai pistää kilpailua pystyyn, että kuka lihavin odottaja. Voisitte ennemmin kannustaa muita laihduttamaan jo kun olette niillä vauvakuume-ryhmissä. Ylipainoisena raskauden riskien vähättely on karhunpalvelus lasta vasta yrittävälle ylipainoiselle nuorelle naiselle.Lainaus:

Lainaus:


Yleisestikin jokainen raskaus ja synnytys on aina erilainen. Mielestäni ei voi siihen tuudittautua koskaan, että kun eka meni hyvin. Kannattaa sitä toista odotusta hoitaa ihan yhtä hyvin kuin ekaakin.
joo, tottakai joska raskaus on erilainen. pointti onkin siinä että lähtötilanne ja tähän astinen eteneminen on molemmissa ollut sama. olen hoitanut itseäni hienosti molempien raskaukssien aikana. neuvolatäti on enemmänkin huolissaan siitä kun taas laihsun, mutta koska kaikki arvot on ok, ei ole laittanut minua lihotuskuurille. enhän mä nyt herrantähden voi alkaa LAIHDUTTAMAAN raskaana ollessani?t. se toista odottava lähtöpaino 98kg

Pituutta 172cm. Lähtötilanne normaalit 72kg. En tiedä mitä on tapahtunut. No turvotusta on viimeisen kuukauden aikana tullut tosi paljon, eli vettä.

En ole syönyt herkkuja, en mässäillyt.

"ylipainoon liittyvät ongelmat kliinisessä diagnostiikassa ja synnytyksen hoidossa tulevat usein potilaalle yllätyksenä"Tulikohan näillekin lihaville odottajille yllätyksenä?Tässä kokonaan tuo kappale:

"Moni nainen kokee jopa syyllistäväksi raskauden tavallista tarkemman seurannan. Lihavuutta pidetään yksityisasiana, ja ylipainoon liittyvät ongelmat kliinisessä diagnostiikassa ja synnytyksen hoidossa tulevat usein potilaalle yllätyksenä. Sikiön kaikututkimus voidaan joutua toistamaan, koska näkyvyys on riittämätön ylipainon vuoksi, ja usein synnytys pitkittyy ja myös kivunlievitys voi epäonnistua ylipainon aiheuttamien mekaanisten esteiden vuoksi."

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat