Kun teillä käy vieraita tai itse käyt kylässä, onko tapana tehdä näin?

Vierailija

Olen nyt pari kertaa joutunut jollakin kaveriperheen luona käydessäni sellaiseen tilanteeseen, että toivon, että pääsisi nopeasti kotiin. Esim. viimeksi kun olimme kaveriperheellä kylässä, jouduimme pakotetuksi pelaamaan koko perhe heidän perheensä kanssa jotain WII:n jumppapeliä jossa mitataan painotkin ekaksi. Kun kieltäydyin kunniasta tarmokkaasti ja ehdotin, että lapset voivat pelata keskenään, niin sain melkein riidan aikaiseksi.

Sivut

Kommentit (20)

mieheni on ollut casinolla töissä paljonkin ja inhoaa siksi kaikkea pelaamista. Paitsi kotona lasten kanssa, mutta se ei hänen mielestään ole millään muotoa rentouttavaa yhdessäoloa.

Mutta olisin tosi kummissani, jos minun olisi PAKKO tehdä kylässä jotain tiettyä juttua. Menen esim. mökkikylässä saunaan jos haluan, en siksi etttä muutkin menee.

Jos sanoisin etten halua pelata jotain peliä niin keksittäisiin jotain muuta tekemistä. Samoin jos meidän vieraamme eivät halua tehdä jotain niin emme tietenkään ala painostaa. Tarkoitushan on että kaikilla on hauskaa.

Olen samaa mieltä siitä että jos ei halua niin ei halua mutta ihmettelen kovasti vertausta tupakointiin. Millä tavalla nää muka ovat analogisia asioita?

mutta miehen veljen perheen luona kyläillessämme he yrittivät saada meitä nolaamaan itseämme Singstarin tahtiin. Valitsivat kappaleitakin oman musiikkimakunsa mukaan, ja meillä on aivan eri maku... Yritimme sanoa nätisti, että ei kiitos, mutta ei kelvannut vastaukseksi. Minä kilttinä myönnyin nolona laulamaan vähiten vastenmielistä biisiä, ettei tulisi avointa riitaa, ja purin hammasta etten olisi lapsellisesti itkenyt kun suoritukselleni naurettiin...

joka oli mennyt iltakahville vanhojen ystäviensä luo (60+) ja hyvä että olivat ehtineet 1. kahvit juomaan kun isäntä oli kaivanut karaoke vehkeet esiin ja sitten kuunneltiin isännän jollotusta loppuilta:D Oikeasti kamala kohtalo! Siinä metelissä ei pystynyt edes muut keskustelemaan vaan kaikkien piti keskittyä siihen esiintymiseen. Olivat vain tarvinneet yleisöä itselleen:D

Wii fitin pelit evät ole mitään "lasten kanssa pelaamista" vaan aikuisille tarkoitettuja pelejä, joissa voidaan mitellä vaikka pujottelussa tai mäkihypyssä. Mukana on myös lihaskunto-osuuksia yms. jotka eivät sovi seurusteluun. Tasapainopeleissä esim. vieritetään palloja koloihin muuttamalla kehon painopistettä, ne ovat lapsillekin kivoja. Meillä pelataan kuitenkin olohuoneessa, ei lastenhuoneessa. Painon mittauksen voi ohittaa.Omalle perheelle ja hyville tutuille peli on kivoin, en usko, että minäkään haluaisin pelata ventovieraiden kanssa. Täytyy tuntea toiset ainakin niin hyvin, ettei ehdota peliä fyysisesti aroille vieraille.

meillä on kai sitten vähän erilainen kyläilykulttuuri. Kun mennään kylään tai meille tulee ystäviä, aikuiset juttelevat omia kuulumisiaan ja lapset leikkivät tai pelaavat keskenään. Ellei sitten nimenomaan pyydetä jo kutsuttaessa, että "tulkaa koko perhe meille sitten pelaamaan sitä tai tätä". Kun ei olla nähty tätäkään perhettä kuin viime kesänä, ja ystäviä ollaan, niin aika menee minusta vähän hukkaan, jos ei edes kuulumisia ehdi kysellä kun ollaan koko ajan lastenhuoneessa koko porukka. ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat