Minkä verran muut 7kk syövät päivässä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä neiti täyttää huomenna 7kk.

Sai rintamaitoa 2kk, pullosta pumpattuna kun ei tissille suostunut koskaan.. Nukahti aina niin ettei saanut syömään :)Kiinteät aloitettiin 3.5kk iässä. Nyt ruokavaliossa on lihat, viljat jne..

Kaikki periaatteessa mitä saa tämän ikäiselle antaa.

On syönyt alusta asti kiinteitä todella hyvin, kuin pieni linnun poikanen. Suu aukeaa heti kun lusikan näkee:)Nyt alkoi pari viikkoa sitten tulla hampaita ja kaksi niitä loistaa nyt suussa. Maidon juominen, pullosta, tyssäsi. Juo välillä vuorokaudessa 2dl, parhaimpina päivinä 3-4dl. Mutta ei joka ruoalla ota maitoa välttämättä ollenkaan.

Nokkamukia, taikamukia ja tavallista lasia ollaan myös kokeiltu. Ei kelpaa.. Vettä olen myös yrittänyt juottaa, ei kelpaa.Mutta nyt on viikon ajan syönyt soseita kuin hevonen!

Ennen syötiin näin:

Aamulla n 8 maitoa ja puuroa n 1.5dl.

Lounas n klo 11 maito, soseita yksi kaupan valmis purkillinen

välipala n klo 14-15 maitoa, purkillinen hedelmäsosetta

päivällinen n klo 17-18 maitoa ja purkillinen sosetta

iltapala n klo 20 maitoa ja puuroa n 1.5dl.Mutta nyt ei tuokaan riitä. Pakko antaa ennen iltapalaa purkillinen hedelmäsosetta jotta jaksaa sen voimalla iltapalaan asti. Lounaalla tänäänkin söi purkin vihannes sosetta ja vielä purkillisen hedelmä sosetta päälle.

Nyt on ollut viimeiset pari päivää tytöllä kahden tunnin välein nälkä!Minkä verran teidän 7kk syövät vuorokaudessa?

Kommentit (2)

Meilläkin poika täyttää huomenna 7 kk - kauheaa kun tää aika menee niin nopeasti ja tahti varmaan kiihtyy sitten kun lähtee liikkeelle ja alkaa puuhaamaan oikein kunnolla =)Meillä syödään näin:Aamu : puuroa + hedelmäsosetta noin 1 dl + korviketta 1 dl

Lounas : possua/ kanaa + bataattia noin 2 dl + korviketta 1 dl

Välipala : puuroa + hedelmäsosetta noin 1 dl

Päivällinen : bataattia noin 2 dl + korviketta 1 dl

Iltapala : puuroa + hedelmäsosetta noin 1 dl + unimaito 1 dlPuurot teen veteen ja sekoitan joukkoon Almiron Pepti -korvikejauheen.Poika syö lautasen aina tyhjäksi eikä sen kummemmin lisää huuda, mutta olen ajatellut varmuuden vuoksi alkaa laittaa suurempia ateriamääriä josko haluaisikin syödä enemmän. Mieluummin liikaa josta kieltäytyy kuin liian vähän josta jää nälkä pienelle.Ja pian menee ruokaa varmaan vieläkin enempi kun liikkeelle lähtö koittaa =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat