SINÄ, joka mollaat palstalla opettajia!

Vierailija

Tiedätkö mitä? Oppisi eivät ole menneet perille lapsellesi. Jokainen oppilaani kohtelee minua kunnioittavasti ja auktoriteettina. He ovat jo teini-ikäisiä, mutta se, mitä päiväkoti ja koulu ovat heille opettaneet, ovat jääneet vahvemmin mieleen kuin se asenne, jota vanhemmat ovat yrittäneet heihin iskostaa. Hassua, eikö totta? Eikö se todista, että opettaja on sittenkin auktoriteetti, sanoi äiti mitä hyvänsä? -ope hyvillä mielin

Sivut

Kommentit (31)

Kun tavaratalossa kuulutetaan, että löydetyn ostoksen saa noutaa neuvonnasta, se ei tarkoita, että kaikki paikalla olevat asiakkaat saavat noutaa jotain neuvonnasta vaan hän, joka on kadottanut ostoksensa. Tavallinen lukutaitoinen ymmärtää, milloin puhuttelu koskee häntä. Tällä kertaa se taisitkin loppujen lopuksi olla sinä, vaikka tuskin olet minun oppilaani äiti, jonkun toisen ehkä. Tai jos olet minun oppilaani äiti, osoittuu väitteeni todeksi. -ap

Anteeksi, oli pakko tarttua tuohon koska tekstisi on niin hassua.Minä arvostan suuresti opettajia ja heidän työtään mutta pidän myös opettajia palvelualan ammattilaisina, ehdottomasti.

kielteisesti ja jotkut melkein vihamielisesti vanhempiin, kuten tältä palstalta joskus saa kuvan? Oletus, että vanhemmat ovat vihollisia, ja sitten oletusta vahvistetaan sen mukaan, jos luokalla parin oppilaan vanhemman kanssa on erimielisyyksiä? Huh.

Eivät siis ole edes samassa koulussa meidän lasten kanssa.Kyllä ovat kaikki niin turhan tärkeitä ja luulevat olevansa kaikkiosaavia. Kunnioitusta pitäisi saada pelkän ammatinvalinnan vuoksi. Pelkureita on niistä moni. Esim. kiusaamistilanteessa ei uskalleta asettua kiusaajaa vastaan.

Tiedät siis, että tämä "sinä", jota puhuttelet ja joka mollaa opettajia palstalla, on kaikkien oppilaittesi äiti tai isä? Mistä sait sen selville? Kerrot, että hän on epäonnistunut omaksumassaan kasvatustehtävässä, koska hänen lapsensa jotka ovat oppilaitasi kaikki pitävät sinua auktoriteettina. Entäs jos hänen lapsensa käyvätkin jotain muuta koulua jossa he haistattelevat opettajilleen kuten kuuluu?Opettajan on ansaittava auktoriteettinsa oppilaiden silmissä. Vanhemmat voivat jonkin verran auttaa tai hankaloittaa sitä, mutta oppilaat ovat kyllä fiksuja ja tunnistavat arvostuksen arvoisen opettajan jos näkevät sellaisen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat