Tutkimuksen mukaan kokoa 42 käyttävät naiset ovat kaikkein onnellisempia.

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (19)

että Britanniassa on ihan amerikan malliin lihavuutta paljon enemmän kuin Suomessa. Siis kaikenkaikkiaan lihavampi kansa. Siellä siis 42 on keskikokoinen kokoluokka. Suomessa vastaava koko olisi 38. Joten turhaan riemuitsette 42:t. Me 38:t ollaan Suomessa kaikkein onnellisempia. :) Kyllä av-mammat osaa loogistakin päättelyä. Ollaan me niin fiksuja. :)terv. 38-kokoinen

Taas joku av-mammapiiri on kuvitellut olevansa ihan älyttömän fiksu ja tietäväinen. Teiltä tulee näitä omia tilastoja ja tutkimuksia ihan oman tarpeen mukaan...???

Suomalaiset Euroopan kolmanneksi lihavimpia

Enpä usko, että koko 38 olisi yleisin. Itse käytin kokoa 42, kun painoindeksini (vielä vuosi sitten) oli 25,2, ja tuon koon vaatteet olivat jo vähän tiukkojakin.

------15.11.2006 BBC/YLE24/YLE TerveysSuomalaiset ovat Euroopan kolmanneksi lihavin kansa, selviää Euroopan komission tilastoista. Maltalaiset ja kreikkalaiset ovat Euroopan lihavimpia. Kaikkein hoikimmassa kunnossa ovat italialaiset ja ranskalaiset.Suomalaisten keskimääräinen painoindeksi on vertailun mukaan 25,8, kun esimerkiksi ylipainoisimman kansan maltalaisten indeksi on 26,6 ja kevyimpien italialaisten 24,3.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat