Vierailija

Onko kukaan antanut jotain tabletteja tms. jossa kalsiumia tuon ikäiselle? Ajattelin tätä kautta kysäistä ennen kuin menen apteekkiin. Minkälaista suosittelet?Meillä tytär on jo kauan syönyt hiekkaa kaksin käsin, laastia ja nyt menee liidut. Selkeästi ei saa tarpeeksi kalsiumia maitotuotteista.

Kommentit (6)

D-vitamiini tehostaa kalsiumin imeytymistä. Jos lapsi juo maitoa n. puoli litraa päivässä, pitäisi kalsiumia tulla riitävästi.Jos kalsiumin saanti on runsasta esim lisien takia, kalsiumin imeytyminen heikentyy. Jos kalsiumia saa liikaa, jää mm. rauta imeytymättä.Käy Maito ja terveys ry:n sivuilla, josta löytyy testi, jonka avulla voi testata kalsiumin saantia.

Calcichew aplarinmakuisena sisältää myös D-vitamiinia. Aattelin vain varmistaa, että olethan huomannut sen D-vitamiinin annostusta laskiessa..?

mutta maidon juonti jää varmaan alle 2 desiin päivässä. Ei maistu hänelle. Viiliä / jugurttia sen sijaan syö.Täytyy kurkata noi sivut, kiitos vinkistä.t.ap.

appelsiinin makuinen purutabletti. Noita syö meidän 1v8kk ikäinen maitoallerginen poika. Meille lääkäri neuvoi antamaan puolikkaan aamulla ja puolikkaan illalla, imeytyy kuulemma paremmin. Ja D-vitamiinin saa erikseen, tämäkin oli lääkärin ohje. LÄhinnä kait siksi että oln helpompi annostella oikeat määrät.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat