oletteko kuulleet kirby imurista? onko hintansa 3800e väärti?

Vierailija

meillä kävi esittelijä ja nyt rupesin miettimään josko sittenkin ostettaisiin.

Sivut

Kommentit (54)

Ei saanutkaan likatahroja lähtemään tuolista.



Petarista ja patjasta piti lähteä tajuton määrä jotain moskaa. Kas kun ei saanutkaan liinaansa mitään vaikka monta kertaa yritti.



Järkyttävä hinta.

Normaalissa kodissa ei ole montakaan kohtaa, joiden imurointiin tarvittaisiin viikoittain edes tavallisen Mielen korkeinta imutehoa. Paras tulos syntyy, kun säätää imutehon alhaisemmaksi.



Noita "kodinhoitokoneita" saa vuokrata pesuloista sohvien ja patjojen puhdistusta varten. Ei tarvitse ostaa koko lehmää, kun haluaa juoda lasillisen maitoa!

Lainaus:

Siis joko nää viestit on älytöntä provoilua tai sitten porukalla on oikeesti ihan liikaa rahaa....






Kyseessähän ei ole mikään perusimuri, vaan monitoimilaite, jolla saa mm. matot ja kankaiset huonekalut tai vaikka auton sisustuksen pestyä. Vaahtopesulaite siis imurin lisäksi. Ja se tamppari... Wau!

vika 1 : ääni

vika2: letkut ei pysy paikallaan ja halkeaa

vika3. pölypusseja ei saa mistään

vika 4. ei ime mitään isompaa rikkaa lattialta

vika 5: täysin ylihintainen

vika 6: vaahtopesu on pelkkää silmänlumetta ja hajustetta.....tässä vain alkua loputtomalle vikalistalle. Älkää vaan langetko kirbyyn......

ja sehän ei ole pelkkä imuri vaan kokonainen kodinhoitojärjestelmä. Laitteesta löytyy jos minkäkinlaisia toimintoja, ei ole siis vain imuri!!!



Erittäin hyvä lapsi- tai koiraperheisiin sekä etenkin allergiakoteihin, koska kaikki pöly jää pussien sisälle.



Itse saimme hinnan tingittyä alle 3000e. Senhän oikea hinta on 3650e. Ja kuukausimaksuksi tuli n.100e. Villamattomme on kallista pesettää pesulassa, joten tuosssakin jo säästämme kun nyt voimme itse pestä matot.



Samoin lasten patjat saadaan vihdoin puhtaiksi, eikä tarvi pesuhuoneessa läträillä tosi painavia, märkiä patjoja. Taitaa se omankin petarin pesetys pesulassa maksaa pikkusumman?!



Mies sai pölyttömän hiomalaitteen samalla. Ja mitähän vielä.... Kannattee tutustua laitteeseen. Itse olimme ennen esittelyä pä'ättäneet että ei tosiaankaan osteta noin kallista imuria. Mutta kummasti mieli muuttui, kun havaittiin se hyväksi meidän taloon.

Keskuspölynimuri peittoaa takuuvarmasti, on hyvä imuteho ja näppärä käyttää ja pölyt menee taatusti asuintiloista pois. Vaivatonkin on. Patjat ja sohvat ja matotkin saa pestyä kunnon höyrypesurilla, vuokra on muutaman kympin päivältä ja siinä ajassa ehtii pestä kaiken tarvittavan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat