Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

oletteko kuulleet kirby imurista? onko hintansa 3800e väärti?

Vierailija

meillä kävi esittelijä ja nyt rupesin miettimään josko sittenkin ostettaisiin.

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija

Ei saanutkaan likatahroja lähtemään tuolista.Petarista ja patjasta piti lähteä tajuton määrä jotain moskaa. Kas kun ei saanutkaan liinaansa mitään vaikka monta kertaa yritti.Järkyttävä hinta.

Vierailija

Normaalissa kodissa ei ole montakaan kohtaa, joiden imurointiin tarvittaisiin viikoittain edes tavallisen Mielen korkeinta imutehoa. Paras tulos syntyy, kun säätää imutehon alhaisemmaksi.Noita "kodinhoitokoneita" saa vuokrata pesuloista sohvien ja patjojen puhdistusta varten. Ei tarvitse ostaa koko lehmää, kun haluaa juoda lasillisen maitoa!

Vierailija

Tuollainen on kuitenkin joskus pari vuotta sitten tullut ostettua ja hyväksi todettu. Nyt kuitenkin tilanpuutteen ja käytön vähäisyyden vuoksi olisin laitetta myymässä, jos kiinnostaa niin postia osoitteeseen siivoton@gmail.com

Vierailija

Lainaus:

Siis joko nää viestit on älytöntä provoilua tai sitten porukalla on oikeesti ihan liikaa rahaa....


Kyseessähän ei ole mikään perusimuri, vaan monitoimilaite, jolla saa mm. matot ja kankaiset huonekalut tai vaikka auton sisustuksen pestyä. Vaahtopesulaite siis imurin lisäksi. Ja se tamppari... Wau!

Vierailija

Amerikassa noita käyttää hevijuuserit, joilla on 6 koiraa ja 1000 m2 kokolattiamattoa...ja imuroivat joka päivä kahteen kertaan talon.

Vierailija

vika 1 : ääni

vika2: letkut ei pysy paikallaan ja halkeaa

vika3. pölypusseja ei saa mistään

vika 4. ei ime mitään isompaa rikkaa lattialta

vika 5: täysin ylihintainen

vika 6: vaahtopesu on pelkkää silmänlumetta ja hajustetta.....tässä vain alkua loputtomalle vikalistalle. Älkää vaan langetko kirbyyn......

Vierailija

ja sehän ei ole pelkkä imuri vaan kokonainen kodinhoitojärjestelmä. Laitteesta löytyy jos minkäkinlaisia toimintoja, ei ole siis vain imuri!!!Erittäin hyvä lapsi- tai koiraperheisiin sekä etenkin allergiakoteihin, koska kaikki pöly jää pussien sisälle.Itse saimme hinnan tingittyä alle 3000e. Senhän oikea hinta on 3650e. Ja kuukausimaksuksi tuli n.100e. Villamattomme on kallista pesettää pesulassa, joten tuosssakin jo säästämme kun nyt voimme itse pestä matot.Samoin lasten patjat saadaan vihdoin puhtaiksi, eikä tarvi pesuhuoneessa läträillä tosi painavia, märkiä patjoja. Taitaa se omankin petarin pesetys pesulassa maksaa pikkusumman?!Mies sai pölyttömän hiomalaitteen samalla. Ja mitähän vielä.... Kannattee tutustua laitteeseen. Itse olimme ennen esittelyä pä'ättäneet että ei tosiaankaan osteta noin kallista imuria. Mutta kummasti mieli muuttui, kun havaittiin se hyväksi meidän taloon.

Vierailija

Keskuspölynimuri peittoaa takuuvarmasti, on hyvä imuteho ja näppärä käyttää ja pölyt menee taatusti asuintiloista pois. Vaivatonkin on. Patjat ja sohvat ja matotkin saa pestyä kunnon höyrypesurilla, vuokra on muutaman kympin päivältä ja siinä ajassa ehtii pestä kaiken tarvittavan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat