Haukkukaa Diplomi-insinöörejä, jos osaatte ?

Vierailija

Jos lapsi saa vanhemmiltaan täyden hyväksynnän, siinä ei paina mitään jonkun opettajan antamt numerot tms. Haloo! Olisi outoa, jos opettajalla olisi sellainen mahti ohi vanhempien.

Kommentit (10)

Vierailija

että mikään ei ole niin tyhmä kuin insinööri paitsi diplomi-insinööri ja työstentelen isossa kansainvälisessä yrityksessä jossa joka 3. on suurin piirtein joku inssi.

Vierailija

Mutta tämän vitsin haluan jakaa kanssanne:Miksi DI ei voi syödä suolakurkkuja?

- Pää ei mahdu purkkiin eikä DI ole tottunut tekemään töitä käsillään.

Vierailija

Suppeita, mikään ei kiinnosta vaan yleissivistys on usein huono. Epäinhimillisiä "tulos tai ulos" -tyyppejä usein. Kovapäisiä. Todellisia teknologiaidiootteja, jotka mielellään tekevät/innostuvat kaikesta sellaisesta, josta kukaan ei hyödy. Tämä koskee myös insinöörejä.Olen DI ja tosi ärsyyntynyt työkavereihin. Olisinpa humanisti...

Vierailija

Lähes kaikki oli jo saatu pelastettua, kun raunioista vielä kuului hiljaista ääntä: "apua... apua..."Palomies huusi muille: "Hei täällä on vielä yksi insinööri!".Raunioista kuului: "...minä olen DIPLOMI-insinööri!".

Vierailija

Ovat putkiaivoja helposti ja koska tuovat taloon isoimmat rahat, odottavat saavansa hotellistason palvelua.Terveisin DI:n vaimo (ja ope)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat