Vierailija

ja pitänyt yöpissat

ihokin ollut hyvänäja kertaakaan ei siis ole falskannut vaikka lapsi on jo liki 4v

Kommentit (11)

jo käymään pissalla, kun on hätä? Kyllä se pitäisi tuonikäisen jo vessahätä tunnistaa unissaankin, kun vuotta nuoremmatkin järjestään sen tekevät.

Jotkut ovat varmaan kuivia jo puolitoistavuotiaana, toiset neljävuotiaana.

Ja kyllä omakin käy pissalla päivisin kun pissattaa, ihan seisten pönttöön pissaa. Yöllä vain vahinkoja sattuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juomista kannattaisi säädellä ennen nukkumaan menoa. Olen samaa mieltä lapset kehittyy eri tahtiin, mutta kyllä kannattaisi jo harjoitella yöt ilman vaippaa.

Tyttö on päiväkuiva, mutta yöllä on vielä vaippa. Hän käyttää normaalisti kestovaippoja, mutta aina välillä tarvitaan kertisvaippoja. Nyt on edellinen kertispaketti loppu ja täytyis ostaa huomenna uusia. Noi edellisest oli Pampersin housuvaippoja, mutta ne usein falskasi niin, että aamulla sänky oli märkä. Onko teippivaippa parempi? Minkä merkkinen ois paras? Tyttö myös valitti usein kertiksen kanssa, että se kutittaa.

En ole ap, mutta meidän 4-v tarvitsee yövaipan (ainakin joka toinen yö märkä vaippa). Päiväkuiva on ollut alle 2-vuotiaasta, mutta nukkuu niin sikeästi, ettei todellakaan herää pissahätäänsä.

Itse vaihdoin tuossa vuoden kieppeillä lapselle halvimmat mahdolliset paperivaipat, sillä ajatuksella että kun se itsekin tajuaa että pissaaminen johtaa märkyyteen, se lopettaa.Ei tietenkään toimi kaikilla, mutta meillä toimi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat