Vierailija

Ajattelinkin, että johtuukohan siitä, kun toinen puoli on turvoksissa.

En antanut kipulääkettä, ei tullut heti mieleen, kun olin niin säikähtänyt, kun lapsi tuli tuon kuntoisena kotiin. Ja lapsi kävikin pian sen jälkeen nukkumaan.

Mutta tosiaan nukkuu ihan rauhallisesti eli tuskin ainakaan kovin kovasti särkee.ap

Kommentit (8)

pian 4v lapsi satutti itsensä tänän pulkkamäessä.

Oli kumminsa kanssa mäessä enkä tiedä ihan tarkkaan mitä tapahtui, mutta oli ilmeisesti kaatunut pulkalla. Vasemman silmän alle tuli pieni verestävä naarmu ja sen alle punainen kuhmu johon tulee ilmeisesti mustelma. Otsasta silmien välistä on lähtenyt sormenpään kokoiselta alueelta ihoa.

Kävin nyt katsomassa nukkuvaa lasta niin Oikean (eli siis terveen) silmän alle nenänvarren viereen on tullut kuoppa. Ihan kuin silmä olisi kuopalla.

voiko tämä johtua toisen puolen turvotuksesta vai mistä ihmeestä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

leviää todella laajalle ja on ikävän näköinen.Ei tarvita kuin pieni isku poskipäähän niin koko silmän alunen seuraavana päivänä mustana..........Että älä pelästy huomenna :)

"Jos lapsi nukkuu ihan ok, tuskin on vakavaa. Annoitko kipulääkettä?"Silloin pitää välillä herätellä lasta ja tarkistaa ei kaiki on ok. Ei se kerro mitään jos lapsi nukkuu ok...

"Jos naamassa on naarmuja, onko se aina aivotärähdys tai joku vakava?"Mutta niin se vaan menee että jos on kovasti päänä lyönyt niin on syytä tarkkailla. Ei ollut kovin kiva kun ei meinaa saada lasta hereille ja kun saa niin puhuu sekavia. Mutta jos ei ole tälli ollut kova niin anna nukkua.

Mun lapsi löi päänsä kerran kiveen kaatuessaan aamupäivällä. Kun soitin terveyskeksukseen, käskivät katsella 12 h hereillä ja jos siihen mennessä ei ole mitään oireita (pahoinvointia, syömättömyyttä, päänsärkyä tms. ) saa laittaa ihan rauhassa nukkumaan ilman herättämisiä. Olisiko siis vain pintanaarmu, kuten joku ehdottikin? Voi toki olla pahannäköinen, mutta jos lapsi ilman kipulääkettä nyt nukkuu hyvin, en menisi herättelemään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat