Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ostin lapsille tuollaisia "ihoystävällisiä" lastenlaastareita (Hartmann dermaplast). Lapsella tuli tiistaina haava poskeen ja laitoin tuollaisen laastarin. Kun otin sen pois keskiviikkona, laastarin alue oli ihan punainen ja turvonnut ja kosketusarka. Vielä torstaina laastarin alue oli punaoittava ja herkkä.Onkohan lapsi allerginen noille laastareille (jotka on jotain "hypoallergenic" -mallia...)? Laastaripaketissa ei ollut mielestäni edes tuoteselostetta, että olisi voinut sitä tutkia, mitä ne sisältää. Tavallisista laastareista ei ole ikinä tullut mitään reaktiota. Lapsella on myöskin atooppinen ihottuma.Kokemuksia?

Kommentit (2)

emlat laitettiin ja molemmat käsitaipeet tulipunaiset teippien alta samoin kun jalka venähti ja liimaside oli jalassa muutaman päivän oli jalka punainen siteen poistamisen jälkeen. Lapsi on atooppinen ja myös muita iho-ongelmia.Nykyään ei ihoteippejä käytetä, jos tulee haava sideharsotaitos ja harso ympärille ja sen päälle kiinnitysteippi, sellainen silkkiteippi.

Kun itselläni oli atooppinen iho pahana, se reagoi laastareihin noin. En usko, että se oli allergiaa, sillä ihon ollessa parempi, ei reaktiota enää tullut. Eli todennäköisesti vain ärsytysreaktio.Mutta jos lapsen iho reagoi noin, ei kannata varmaan enää käyttää. Jos kiinnostaa, voit kokeilla joskus myöhemmin toiselle ihoalueelle, joka on hyvässä kunnossa. Tuo, ettei samaa tapahdu muilla laastareilla, voisi viitata allergiaan. Joten jos haluat selvyyden asiasta, testaa joskus laittamalla tuo laastari ja toisen merkkinen vierekkäin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat