Vierailija

sitä saisi väännettyä itsensä vaatekauppaan. Kammo on ehkä väärä sana, mutta inho. Onhoan vaatteiden ostamista. Ostan aina sovittamatta nappaan vaan hyllystä ja lujaa kassalle. Ahistaa jo ajatuskin punkea ja pyöriä sovituskopissa. En käsitä ihmisiä jotka lähtevät shoppailemaan vaatteita. Alusvaatteet ostan aina halpahallista juosten nappaan korista suunnilleen sopivaa kokoa olevat.

Nyt alkaa rytkyt olla taas siinä kuosissa että pitäisi vaatetta ostaa. Nettikaupoissakin selaaminen tympii ja lähettele nyt takaisin sitten kun on koko perseestä. Ah! Rupean naturistiksi.Muita?

Kommentit (7)

Lainaus:

onhan siellä kaupassakin palautusoikeus.
Oliskin niin rikas että olisi joku stailari joka täyttäisi vaatekaapin ja heittäisi vanhat resut pihalle.

Nyt olisi hyvä käydä alennusmyynneissä mutta siellä on kaikki kajahtaneet muijat hullunkiilto silmissä tonkimassa aleräkkejä. Kurkkua kuristaa ja henki ei kulje...Ap

Inhoan myös kampaajaa ja kaikkia muitakin vastaavia rahastuspaikkoja. Kampaajalla olen käynyt kolmesti, tullut aina ihottuman kanssa takaisin. Vaatekauppaan en lähde, kerran vuodessa käyn ostamassa lapsille bamseasuja.

Yleensä ostan H&M:ltä jotain suunnilleen sopivan näköistä. Sitten kotona sovittelen jotta onko niin hirveä että pitää palauttaa. Ainakin tuolla vaatteiden palauttaminen on todella kivutonta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat