Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vaalea sohva lapsiperheesä?? Onko ihan kuollut idea jo syntyessään?

Vierailija

Ihana ja on pysynyt hyvänä nyt 2,5 vuotta. Pesen sen nahan pesuaineella 2-3 krt vuodessa ja päälle sitten nahanhoitoaine.Kankainen valkoinen/vaalea sohva on varmasti läikikäs/nuhruisen näköinen jo ½ vuoden käytön jälkeen. Lapset kun tuppaavat sotkemaan, vaikka sohvalla ei saisikaan syödä yms.

Kommentit (12)

Meillä on aina peite suojana. Vaikka lapset eivät sotkisikaan, niin kangas tulee väkisinkin likaiseksi.

Meidän sohva on alcantaraa, joten se on suht helppo puhdistaa. Pesemme sovhan kerran vuodessa kauttaaltaan ja pienemmät tahrat tarvittaessa.Eli voit hankkia, mutta tarkista, että sohva on helposti puhdistettavissa!

Meillä oli se beigen värinen. Likaantuessa päälliset koneeseen, 60asteeseen.

Useita pesuja takana eikä kangas kärsinyt yhtään.Sitten vaihdettiin nahkaiseen vaaleaan, Ektorpissa ei mitään vikaa.

Haluttiin vaan vähän hienompi:)

meillä oli Ikean Mysinge valkoisena (sitä ei enää saa sen värisenä), siinä pestävät päälliset. Mutta ne oli aika hankalat irrottaa runko-osasta ja lopulta tuli tahroja jotka ei pesussakaan lähteet pois.Sohva oli puhtaana upean näköinen mutta likaantui kamalaksi aika helposti. Sitten päälliset repesivät ja ostettiin vaalea nahkasohva. Siitä saa pyyhkimällä tahrat pois.

että älä sorru uskomaan myyjien kehumia "konepestäviä sohvakankaita". Ne kutistuvat pesussa ihan samalla tavalla kuin petauspatjojen kuoret ja sitten niitä kiskotaan miehen kanssa irvissähampain takaisin paikoilleen - eikä saada kuitenkaan...Hyvää tahranpoistoainetta sohville voin myös suositella:

Textile Masterin

Textile Cleaner

Olen ostanut Askosta ja jouluksi puhdistin vaaleat sohvat ja olen tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Meillä on Ikean Ektorp -sarjasta haalean vihreä sohva, aika vaalea. Siitâ saa päällisen pois pestâväksi ja olenkin sen jo pessyt varmaan 5 kertaa parin vuoden aikana (lapset 3v ja 8kk). Kätevä on ja jos tulee joku semmonen tarha mikä ei pesussa pois lähde, niin uuden päällisen voi aina ostaa Ikeasta (tai vaihtaa väriä tummempaan). Tosi kätevä!

kohta 5v. On pysynyt hyvänä. Kaikki kankaat ovat irrotettavat ja konepestävät.

Sohvien pesussa pätee kyllä samat säännöt kuin muissakin. Jos on merkitty konepestäviksi niin niiden pitää myös kestää se lämpötila. Jos kutistuu pesun jälkeen käyttökelvottomaksi niin kannattaa valittaa.

Myyjän puheiden lisäksi kannattaa katsoa kankaasta myös tekniset tiedot.

toimii ihan hyvin. Tahroja toki tulee mutta meidän mallissa on irrotettavat päälliset jotka on helppo irroittaa ja heittää koneeseen. Ollut käytössä n. 4 vuotta eivätkä mielestäni ollenkaan nuhruisen näköinen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat