Sanokaa mielipiteenne! Loma-asunto Floridasta....

Vierailija

Siis miksi ostaa loma-asunto ulkomailta... Kun maailmassa on useita mahtavia kohteita, niin miksi mennä aina samaan paikkaan? :)Florida on mukava, mutta lennot sinne ovat pitkiä. Viikon loma siellä lentoineen ja aikaeroineen... Ei.

Kommentit (5)

Vierailija

Harkinnassa olisi loma-asunnon ostaminen Floridasta. Jostain rivarista kaksio tai kolmio. Vuosittain voisimme olla siellä tietysti vain koulujen loma-aikoina. Onko mitään järkeä? Mielipiteitänne ja kokemuksianne kaipailisin.

Vierailija

Nyt niitä saa toki halvalla, mutta en sitoisi kyseistä määrää pääomaa loma-asuntoon, jossa ollaan vain muutama viikko vuodessa.

Sidotun pääoman tuotolla voi kätevästi vuokrata talon (esim. interhome.fi) joka lomalle eri paikasta.

En myöskään haluaisi itselleni huolta ja vaivaa loma-asunnosta, joka on 9 lentotunnin päässä. Oletko miettinyt käytännön asioita lainkaan?Florida on erittäin miellyttävä lomakohde, mutta haluatko viettää siellä kaikki lomasi?Pitkälle noista em. syistä en myöskään omista mökkiä Suomessa.

Vierailija

Kesällä jos siellä on kaksi-kolme kuukautta, niin hyvin kerkiää käydä muuallakin kuin Floridassa. Asuntoa vuokraisimme niinä aikoina kun emme itse ole siellä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat