Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sanokaa mielipiteenne! Loma-asunto Floridasta....

Vierailija

Siis miksi ostaa loma-asunto ulkomailta... Kun maailmassa on useita mahtavia kohteita, niin miksi mennä aina samaan paikkaan? :)Florida on mukava, mutta lennot sinne ovat pitkiä. Viikon loma siellä lentoineen ja aikaeroineen... Ei.

Kommentit (5)

Harkinnassa olisi loma-asunnon ostaminen Floridasta. Jostain rivarista kaksio tai kolmio. Vuosittain voisimme olla siellä tietysti vain koulujen loma-aikoina. Onko mitään järkeä? Mielipiteitänne ja kokemuksianne kaipailisin.

Nyt niitä saa toki halvalla, mutta en sitoisi kyseistä määrää pääomaa loma-asuntoon, jossa ollaan vain muutama viikko vuodessa.

Sidotun pääoman tuotolla voi kätevästi vuokrata talon (esim. interhome.fi) joka lomalle eri paikasta.

En myöskään haluaisi itselleni huolta ja vaivaa loma-asunnosta, joka on 9 lentotunnin päässä. Oletko miettinyt käytännön asioita lainkaan?Florida on erittäin miellyttävä lomakohde, mutta haluatko viettää siellä kaikki lomasi?Pitkälle noista em. syistä en myöskään omista mökkiä Suomessa.

Kesällä jos siellä on kaksi-kolme kuukautta, niin hyvin kerkiää käydä muuallakin kuin Floridassa. Asuntoa vuokraisimme niinä aikoina kun emme itse ole siellä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat