Vierailija

Yksi naapurin yh-äiti kuljettaa lasta kohta 5v rattaissa aina kun ovat menossa bussiin.Pihamaalla se lapsi kulkee hienosti ilman rattaita, mutta bussissa ei ilmeisesti pysty olla (vai eikö äiti viitsi maksaa).

Jos lapsella olisi joku liikuntaeste ei istuisi liian pienissä perusrattaissa vaan olisi saanut asiaan kuuluvat menopelit.Tekipäs mieli tässä yksi päivä huikkasta bussissa eikö teidän 5v osaa vieläkään kävellä. Itsellä taitaa murheet olla aika vähissä kun noin pienistä nipotan, mutta ottaa päähän muitten puolesta jos joku jää pysäkille sen takia, että yksi lusmu ei viitsi maksaa matkaansa.

Kommentit (8)

Tämä on perusopintoja, kuuluu ekaan 15 opintoviikkoon. Aineopinnoisskin tehdään vähän parempia, ei aina valmiin tutun kaavan juttuja ja syventävissä sitten jo melko hienoja ja vaikeasti provoksi tunnistettavia juttuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ehkä ovat menossa jonnekin, jonne pitää vielä bussipysäkiltä kävellä pitkähkö matka.Ehkä asia ei kuulu sulle. Jos joku viitsii raijata rattaita mukanaan niin oma on ongelmansa. Mun mielestä niiden kanssa matkustaminen on ollut hankalaa.

Mutta te saitte kyllä minulle hymyn hyylille = )Eli seuraavan kerran kun helsingin sisäisessä bussissa joku tulee rattaiden kanssa ja samaan aikaan joku liki keski-ikäinen akka purskahtaa nauruun tiedätte ap on se hekottaja ja ratas täti on tämä luuseri yh-äiti.

että menee kypärämyssy päässä 3-vuotiaasta. Mukavaa, kun ostokset kulkevat rattaissa ja joskus lapsikin ottaa torkut niissä vanhasta tottumuksesta. Eikä tarvitse maksaa seutuliikenteestä eli mukavaa säästöä.

koska heillä ei ollut autoa, ja rattaissa tyttö kulki nopeammin mukana kuin kävellen. Kaverini piti aamulla ajaa bussilla päiväkodille, ja lähimmältä bussipysäkiltä oli kilometrin matka päiväkodille. Aamuisin olisi voinut jonkun kerran töistä myöhästyä, kun väsyneen lapsen kanssa olisi tarponut menemään... Töiden jälkeen taas oli helpompi käydä kaupassa, kun oli rattaat mukana, niin sai kauppakassit rattaiden kyytiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat