Paljonko teillä on mennyt rahaa etelänlomaan?

Vierailija

Kuinka paljon teillä on mennyt koko perheen etelänlomaan rahaa?(siis matkanhinta ja käyttö/ruokarahoihin)Kuinka monta aikuista ja lasta oli reissussa mukana? Missä olitte?

Kommentit (13)

Mä en ole kolmonen, mutta vastaan että kun katsoo sopivat halvat lennot ja kyttää hotelleita niin saattaa päästä paljon halvemmalla kuin pakettimatkalla. Esim. mä olen katsellut lomaa meille Italiaan Amalfin rannikolla niin reissu tulisi meille tonnin halvemmaksi kuin jos ottaisimme pakettimatkan. Toki pakettimatkalla ei joutuisi säveltämään yhtä paljon kuin omavaraamalla, mutta rahaa se on se 1000 €:kin :)

Koko perhe Kanarialla (6 henkeä): matkan hinta noin 3700,- (10 päivää). Lisäksi käyttörahaa mukaan noin 2500,-.Äiti ja yksi lapsi Espanjassa viikon: matkan hinta n. 1300,-. Lisäksi käyttörahaa mukaan n. 900,-

kului ainakin saman verran. Joka ilta käytiin syömässä, päivällä jotain pientä pureksittiin omassa hotellihuoneessa. lapsilla ostettiin jotain pientä, muuten ei eirityisesti tuliaisia eikä käyty järjestetyillä retkillä, vesipuistoja yms muuta pientä juna-ajelua lukuunottamatta.

Omatoimimatka, keskitasoiset tai hyvät hotellit. Mukana 2 aikuista ja lapsi. Rahaa meni kaikkinensa 5000 e. Eli summa sisältää lennot, majoitukset, ruuat, liikkumiset, ostokset, siis kaiken. Eikä edes tarvinnut pihistellä missään.

Meitä oli vanhemmat ja yksi 12-vuotias. Matkat maksoivat 4.800, rahaa oli mukana 2.500, lisää nostettiin 500 ja räätälinlasku 200 maksettiin kortilla. Eli yhteensä taisi mennä 8.000.

Tunisia, viikko ja 6 henkeä - matkat 3000e, käyttörahaa 1500e

Turkki, viikko ja 5 henkeä - matkat 3000e, käyttöraha 1000eOn ihan eri asia matkustaa 2 lapsen kanssa kuin 3 tai useamman! Kahden lapsen kanssa pärjää yhdellä huoneella, mutta jo kolmen kanssa pitää ottaa kaksi tai sitten joku iso huoneisto ja se tarkoittaa sitä, että lapsistakin joutuu maksamaan täyden maksun.

Me halusimme joulun aikaa, koska koululaisella on vain silloin kaksi viikkoa lomaa. Ja vaikka varasin matkan heti kun kaukomatkat tulivat myyntiin sain vain peruutuspaikan, joka ei ollut halvin, mutta ei lähelläkään kalleinta hotellia. Neljän tähden hotelli, ihan tavallinen.

Kaksi aikuista ja lapset 4 ja 5 vuotta.

Alustavasti lennot tulevat maksamaan 800-1000€, ellei sitten lähdetä kikkailemaan halpalentoyhtiöillä yhden pysähdyksen kautta.Huoneisto kymmeneksi päiväksi maksanee 200-300€, riippuen minne menemme ja minkätyyppistä majoitusta etsimme.Ateenaan jos lennämme, vuokraamme auton ja ajamme Peloponnesokseen jonnekin pieneen kylään. Tai vastaavasti otamme lautan ja matkaamme jollekin saarelle.Eli matkan hinnaksi tulisi 1000-1300€, tarkoitus olla 10 päivää. Jos olemme kaksi viikkoa, hinta noin satasen kalliimpi.Käyttörahaa veikkaisin että menisi toinen mokoma.

Paljon halvemmallakin pääsee ja usein vielä täysin samanlaiselle matkalle! Huh huh 4800 euroa kolmen hengen Thaimaan-matkasta! Minkälainen mahtoi olla hotelli? Tarkka säästää jo 2000 € pelkästään tuossa matkan hinnassa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat