Vierailija

Meillä normaalisti käytössä 120mg/vrk... jos se jostain syystä ei riitä, niin nostamme sen sitten kaksinkertaiseksi... näin siis hoitavan lääkärin ohjeella

Kommentit (15)

oli niin sikeäuninen, ettei heränny pissahätään ja kasteli sänkynsä niin pitkälle että hyvä kausi alkoi juuri päiviä ennen eskaria.

Vieläkin kastelee sänkynsä usein, ikää nyt 7v3kk

"diagnoosi" hänellä sikeäunisuus...

Sitä haetaan puolivuosittain takautuvasti. Tarvitaan lääkärinlausunto, oliko se c-lausunto. Hoitava lääkäri tietää ja hänen olisi pitänyt neuvoa asiassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis en muista sen tarkemmin, mutta sinkkiä se mielestäni sisälsi.

Saatiin resepti ihan meidän terveyskeskuslääkäriltä.

Jos haluat kysyä tarkemmin, soita hänelle, hänellä on kai yksityisvastaanottokin Helsingissä - Sauli Siekkinen on nimi.Meillä siis lapsi 9v. joka pissasi vähintään kerran joka yö. Kaikki patjat ja pillerit vuosien aikana kokeiltu.

Voide auttoi parissa viikossa, ja sen jälkeen ollut täysin kuiva.

Lapsi nyt 5,5v. On syönyt Miniriniä pari kuukautta eikä siitä tunnu olevan mitään apua :( Nyt ollut hälytin käytössä muutaman yön eikä ainakaan vielä tunnu edes heräävän siihen.Mitäs kokeillaan seuraavaksi??

Meillä auttoin alavatsalle iltaisin siveltävä sinkki(?)voide.

En nyt just muista sen nimeä, mutta Hakaniemen apteekista lääkärin reseptillä sitä löytyi.

Meillä on myös kohta 6 vuotta täyttävä yökastelija. Minirin -kuuri on nyt toista kertaa käytössä, mutta kummallakaan kertaa edes tupla-annoksesta ei ole ollut mitään apua. Hälyytintä ei ole kokeiltu, kun on noita yöherätyksiä vauvan vuoksi jo ihan tarpeeksi... Kai sitäkin on pian kokeiltava.

Pitäkää välillä taukoa hoidoissa vaikka puoli vuotta ja sitten kokeilkaa uudelleen. 10% kouluikäisistä pojista vielä yökastelee!t: 7-vuotiaan yökastelijan äitips. olethan muistanut hakea vammaistuen?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat