Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä kivaa keksisi 3-v tytön kanssa illalla?

Vierailija

Mies lähtee Vantaalle ja oltaisiin 3v ja 1,5v tyttöjen kanssa keskenään kotona. Nuorempi menee kyllä nukkumaan jo 7, mutta mitä kivaa keksittäisiin tuon jälkeen esikoisen kanssa? Vinkkejä kehiin!Töitten jälkeen lähdetään käymään kaverin luona ja sieltä suoraan kotiin laittamaan kuopus nukkumaan.

Kommentit (5)

Lotraatte kunnolla saunassa, pesette hiukset ihanan tuoksuisella shampoolla, ym vesileikkejä.Sitten jotain herkullista iltapalaa, tyyliin herkkulautanen jossa kaikkea kivaa nopsteltavaa.

sit jotain kivaa pikku purtavaa ja dippiä (porkkana suikaleita, kurkku suikaleita)?Tai pitkä kylpyhetki, paljon vaahtoa ja vaikka saippuakuplia?Miksi 1,5v menee jo noin aikaisin nukkumaan???

Joku kysyi, miksi kuopus menee nukkumaan jo 7. Noh, aina on mennyt! ja niin yleensä menee esikoinenkin. Heräävät sitten 10 jälkeen aamulla. Ovat aina olleet pitkä ja sikeäunisia :).ap

miten ihanaa kun jonkun lapset nukkuu noin hyvin...se joka kysyi minkä takia lapsi menee jo 7 nukkumaan!Omat lapseni kun kuuluvat niihin vähä unisiin.....=D

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat