Seuraa 

Hei! Olemme kolmehenkinen perhe ja asumme melko pienessä kaksiossa. Nyt tekisi mieli isompaa asuntoa (kolmio) ja kyselisin teiltä, joilla muutto isompaan takana onko isompaan asuntoon muutto helpottanut elämää ja miten? Entä onko lapsen nukkuminen omassa huoneessa tuonut helpotusta öihin?

Kommentit (3)

Mekin asuimme kaksiossa vielä esikoisen kanssa, mutta aivan liian pitkään. Olisi pitänyt muuttaa jo raskausaikana! Muutolla on ollut ainoastaan positiivisia vaikutuksia.

Meillä on ollut ongelmia saada lapsi nukkumaan nyt omassa huoneessa ja joka yö tulee väliimme nukkumaan. Se tosin voi johtua myös temperamentista,kehityskaudesta yms. Ihan kaikesta kaksiota ei voi syyttää. :)

Kiitos teille vastauksista! Kiva kuulla, että helpottanut elämää on. Nonna oli kahden lapsen kanssa melko pitkäänkin asunut kaksiossa. Me nyt jonotamme isompaan asuntoon ja toivotaan, että se vähän helpottaisi tätä sekamelskaa, joka kodissamme välillä vallitsee.t. Masumme:-).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asuimme vuosia kaksiossa (n. 50m2) ja toisen lapsen synnyttyä tila yksinkertaisesti loppui. Seinät tuntui kaatuvan päälle ja koko ajan piti laitella tavaroita paikoilleen, että mahduimme olemaan. Kuopuksen ollessa 1,5v muutimme kaksikerroksiseen rivari asuntoon (4h+k+sauna) ja olemme viihtyneet mainiosti. Hukkaneliöt tosin tässäkin asunnossa harmittaa (se ikuinen säilytystilan puute) mutta muuten on ihmisille ja tavaroille hyvin tilaa. Lapsilla on oma lastenhuone, jossa lelut pääsääntöisesti myös pysyvät eli niitä ei tarvitse keräillä joka huoneesta. Aikuisillakin on oma makuuhuone, jonka ansiosta sain nukuttua paremmin (heräsin herkästi, kun nukuimme kaikki samassa huoneessa). Lapset oppivat nopeasti nukkumaan omassa huoneessaan; kuopus tosin vieläkin välillä ilmestyy väliimme nukkumaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat