Vierailija

En kyllä ihan usko että Irina Björklundilla ei olisi varaa jäädä kotiäidiksi...Näyttelijä Irina Björklund kertoo Me Naiset -lehdessä potevansa huonoa omaatuntoa, kun työt vievät pois kotoa yksivuotiaan pojan luota.

- Jäisin kokonaan kotiin, jos minulla olisi siihen varaa, Irina Björklund toteaa.Näyttelijä esittää uudessa Blackout-elokuvassa uraputkeen astunutta ministeriä. Me Naisten haastattelussa hän sanoo olevansa täysin erilainen kuin roolihahmonsa. Björklundilta riittääkin ymmärrystä opetusministeri Sari Sarkomaalle, joka jätti ministerin tehtävät ollakseen enemmän perheensä kanssa.- Fiksu valinta häneltä, Björklund sanoo.Björklundin ja Peter Franzénin poika on reilun vuoden ikäinen. Pitkille kuvausmatkoille lähtee mukaan koko perhe. Lyhyempien reissujen aikaan poika on toisen vanhemman kanssa.- Pienen ihmisen kannalta on parasta olla kotona omassa ympäristössään. Joka minuutti, kun olen poissa, poden huonoa omaatuntoa, Björklund tunnustaa.IL

Sivut

Kommentit (36)

Siellä asumiskustannukset voi olla vähän eri juttu, mm. sairausvakuutukset ynnä muut!!Tuskin paikallinen sossu toimii samalla periaatteella hyvät av-mammat!!! Kukaan ei tuntunut keskustelussa huomioivan tätä....

Mammoille ei sitten tullut, mieleen, että eläminen USA:ssa maksaa vähän eri tavalla kuin Suomessa, jossa terveydenhuolto ja päivähoitojärjestelmä ovat huimasti Suomea huonommalla tasolla. Jenkeissä lähes kaikki maksetaan omasta pussista.Mammat imeisesti ottavat koko hyvnvointivaltion itsestään selvyytenä. Toivottavasti eivät ole samoja henkilöitä, jotka valittavat täällä liian korkeista veroista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja peru puheesi!!Meinaatko oikeasti että tuo olisi käytännössä mahdollista Suomessa? Siis että ihan kaikki hoitaisivat lapsensa kotona 3- vuotiaiksi!Ei hyvää päivää!! Tyhmä saa olla muttei noin tyhmä..

No entäs esim. terveydenhoitopalvelut? Ja onko äitiyspäiväraha ja vanhempainvapaat samalla tasolla vai peräti paremmat kuin Suomessa?Lainaus:

Yhdysvalloissa asuminen on halvempaa kuin Suomessa, samoin elintarvikkeet yms.

Kaikki, siis ohjaajat, käsikirjoittajat, näyttelijät ym. tekevät monenlaisia töitä, elokuvat työllistävät näyttelijöitä vain muutamia kuukausia vuodessa jos sitäkään. Suuren osan vuodesta monet koko kansan suosikkinäyttelijät ovat työttömiä. Monet saavat toimeentulotukea sossusta.Elokuvaohjaajat opettavat, ohjaavat mainoksia ym. Elokuvissa näyttelemällä taas ei millään elä Suomessa vaan pitää tehdä kesäteatteria, näytellä teatterissa, TV-sarjoissa ym. Siltikin usein on kausia, jolloin töitä ei ole. Palkat ovat huonoja.Franzenilla ja Bjärklundilla on ollut Amerikassa vain huonosti tuottavia elokuvarooleja erilaisissa independent-leffoissa. Ei niillä makseta todennäköisesti edes vuokraa.Ihmisillä on kummallinen käsitys näyttelijöiden tienesteistä. Suurin osa näyttelijöistä tienaa surkeasti. Ne jotka tienaavat hyvin, tekevät lukuisia töitä ja ovat onnekkaita.

siis on omasta viitseliäisyydestä kiinni, ettei joku halua jäädä kotiin?? Eiköhän sitä todellakin kaikkein helpoimmalla aina pääse kun on kotona, että kyllä siinä hiukan enemmän sitä viitseliäisyyttä tarvitaan kun etsii työtä sieltä mistä sitä vain löytyy.

sanoit että jokaisella on varaa jäädä kotiin kun valitsee sossun tuilla elämisen ja vuokra kämpän..Tietysti tiedän että on muitakin vaihtoehtoja kuten että mies elättää perheen ja karsitaan pois ylimääräisiä menoja!Mutta luuletko silti että yhteiskunnalla on varaa elättää kaikki ne henkilöt jotka joutuisivat sossun luukulle jos eivät menisi töihin?????????????????

...hänellä ei ammattinsa puolesta ole "varaa" jäädä kokonaan kotiin. Eihän se näyttelijän ammatille tee kovin hyvää, jos vuosia on kotona lapsia hoitamassa. Näyttelijöidenkin pitää tehdä hommia silloin kuin niitä saa ja takoa kun rauta on kuumaa.

Jokaisella on varaa jäädä kotiin. kaupungin vuokrakämppään vaan ja sossun tuelle.Sit taas jos valitsee erilaisen elämäntyylin, haluaa asua ulkomailla ja shoppailla vaatteita, sisustaa jne. Niin silloin ei tietenkään ole varaa jäädä kotiin.

Ihan mukava että hän ainakin ulos päin yrittää tulla toimeen omillaan. Mutta hänen isänsä on Suomen IBM:n ex toimitusjohtaja ja nykyinen businessenkeli ja äiti on miljonäärisukua, joten suvussa on kyllä rahhaa vaikka muille jakaa. Ja sen varassa on hyvä harrastaa taiteilua.

kun yhteiskunta maksaa viulut, urpo!

Lainaus:

Lisäksi yhteenlaskettuna tienaavat aivan riittävästi. Kuinka on mahdollista että pienituloinen yh-äitikin voi jäädä kotiäidiksi mutta ei hyvätuloinen Irina Björklund? Oikeastiko joku uskoo Björklundin selitystä ettei rahan takia voi jäädä kotiin? Kyllä syy on ihan omassa halussa ja viitseliäisyydessä mutta parempihan se on lehdessä itkeä että ei ole rahaa jäädä kotiin...kun ei viitsi oikeaa syytä kertoa.

näin av logiikan mukaan..Käytännössä kukaan ei oo ajatellut nokkaansa pitemälle miten oikeesti kävis jos kaikki sinne sossuun ryntäis mutta pääasiahan on että kaikilla on varaa!!

toimimalla autokuskina tms. Hollywoodissa. Harva näyttelijä Jenkeissäkään tienaa kovin kummoisia. Enemmistö Yhdysvaltain näyttelijäliiton jäsenistä tienaa vuodessa näyttelemällä alle 2000 dollaria... Toimeentulo pitää repiä jostain muusta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat