miten päästä tuttipullosta eroon? nokkamukista ei huoli kuin vettä.. Miloin viimeistään olisi hyvä?

Vierailija

.

Kommentit (7)

En ymmärrä miksi se pullo on joku iso mörkö. Jos lapsi tykkää tuttipullosta, miksi ihmeessä pieneltä pitää kaikki ilot viedä pois. En ole ymmärtänyt sitä että miksi elämästä pitää tehdä vaikeaa ja hankalaa. Jos ei nokkamukí kelpaa anna alle 2 -vuotiaalle se pullo!!!Eri asia jos lapsi ei syö mitään muuta kuin maitoa, silloin maidon määrää pitää vähentää. Tosin riittävä kalsiumin saanti on todella tärkeää. Mieluummin siis maito pullosta kuin ei maitóa ei ollenkaan. Juusto ei ole kovin hyvä rasvattoman maidon korvike, koska siinä on usein runsaasti eläinrasvaa.

niin ehkä kokeilisin jättää heti pullon pois ja tarjota sinnikkäästi nokkiksesta maitoa, ehkä se jossain vaiheessa kelpaa. Eikä se maito mikään autuaaksi tekevä ole, jos lapsi syö viiliä, maustamatonta jogurttia, maitoisia puuroja ja ruokia, juustoa (rae- ja myöh. muitakin) sekä juo edes hörppyjä maitoa tai piimää, niin ei ole mitään hätää. Edellyttäen tietysti, että lapsi on yli 10 kk.Meillä ei ole pulloa ollut kellään, vaikka kaksi neljästä eivät ole suostuneet nokkiksesta maitoa juomaan, mutta tosiaan noilla muilla maitotuotteilla sai hienosti paikattua. Ja vähintään 12 kk ikään olen imettänyt lisäksi, mutta siis pärjää kyllä vedellä ja muilla maitotuotteillakin!

Tämä on taas näitä vauva-ajan "sääntöjä", joilla ei ole mitään järkevää syytä :D

-eri asia jos nokka koko ajan suussa, niin sitten voi aiheuttaa yli 2-v:lle hampaiden virheasentoja.

eli ei syö tavallisia maitotuotteita vielä.

mutta minullakin on jotenkin semmoinen kutina, että nokkamukista olisi hyvä päästä mahdollisimman aikaisin eroon..?!-ap

eli aika tasan 1 v. Eihän ne alkuun ole nokkiksesta juuri mitään juoneet mutta olen katsonut että saavat sen 5 dl maitotuotteita muualta. Esim. aamu- ja iltapuuro maitoon, välipalana jogurttia, rahkaa...

siinä iässä joivat parhaiten pillillä lasista :)

pillillä juominen on NIIIN helppoa opettaa pillimehujen avulla, kun purkista vähän puristaa niin saa mehua suuhun, joten ymmärtää siitä sit pillin idean.

Ja HUOM! sitä mehua ei ole pakko juottaa kun tuon opetteluvaiheen verran!! (ennen kun joku valopää sanoo, että mehu on epäterveellistä...)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat