Vierailija

Minulla vakityö. 1lapsesta lähtien ollut ä-lomalla tai hoitovapaalla, nyt 3s tulossa, miten ä-raha suhteutetaan? aik.palkkaanko niinkuin aiemmistakin lapsista? Kakkonen on alle 3v. kun nuorin syntyy.kiitän ja kumarran vast.

Kommentit (11)

päivärahan ensimmäisen lapsen mukaan eli eka ollut alle 3v niin siinä tapauksessa saat kolmannesta myös sen ekan mukaan laskettuna jos toinen on alle 3v kun kolmas syntyy...Eli suomennettuna: sama päiväraha kuin ekasta on jatkumo NIIN KAUAN kuin edelline lapsi on alle 3v kun seuraava syntyy.T: Samassa tilanteessa oleva joten tietro on varma. :)HUOM tämä pätee VAIN mikäli ekasta ons en päviärahan saanut TYÖTULON mukaan...... Mikäli sen on sanut jonkun etuuden mukaan (tyött,korvaus tms. ) niin tämä ei päde ja saat kolmannesta minimin.....

Mä en sentään ole oksennellut, mutta tää kolmas on kyllä silti ollu tuskaa.. Ekat 3kk paha olo ja voimaton jatkuvasti...eka raskaus oli lasten leikkiä ja toka oli lopussa raskas, mutta tää kolmas on sit ihan tuskaa... Mä muutenkin vihaan raskaana oloa, että senkin puolseta ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat