Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei, Millaista lisäkalkkia annatte lapsellenne Almironin rinalla? Meille ei sopinut jauhe, jossa oli mausteena sitruunahappoa. Sitten suositeltiin tabletteja, mutta niiden murskaamisesssa on kauhea työ, eikä lapsi meinaa huolia tabua palasinakaan. Onko olemassa jotain jauhetta/poreainetta, joka olisi neutraalin makuista?

Kommentit (2)

Murskaan ne kahden ison ruokalusikan välissä ihan jauheeksi. Menee tosi helposti. Murskatun kalkkitabletin laitan Almiron-maidon sekaan ja juotan tuttipullossa iltamaitona. Ei ole tyttö millään tavalla reagoinut makueroon.D-vitamiininkin annan tablettina, ne tipat on niin ikäviä ja maistuvatkin pahalle. D-vitamiini tabletti on tosi pieni, sen tyttö syö ihan namina :)

Meillä on käytössä Yliopiston Apteekin oma Kalsium Karbonaatti jauhe, joka on juuri "sitä itteään" eli ei haise eikä kauheesti maistukaan miltään. Menee hyvin esim. puuron tms. seassa ainakin meillä. Tosin ko. valmistetta ei varmaankaan saa ilman reseptiä, mutta siis meillä ainakin osoittautunut hyväksi tavaraksi! Ja helppo käyttöistä, jauheen saa valmiina annospussukoissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat