Pakkasta -12!!!! Kylmä! Pakko taas kökkiä sisällä....

Vierailija

Lapset hyppii seinille, kiva!

Sivut

Kommentit (31)

...just oltiin ulkona, käytiin lähikaupassa ja ei tuntunut ollenkaan kylmältä kun ei tuullut niinpä jäätiin pihallekin vielä hetkeks.siis -12 oli täälläkin

Ulkovaatteet niskaan ja pihalle. Lapset liikkuu niin pysyy lämpimänä. Jo on oikein pullamössö kansaa.

Pentuna oltiin ulkona -40 astetta. Silloin tuntui että silmämunatkin jäätyy. Eikä kasarilapsella nyt mitkään reimat olleet päällä.Lunta kyllä toivotaan. Täällä rannikolla ei ole kuin nurmikko kuurassa. On niin perk.. pimeetä. Pakkasta 7 astetta.

Jatkuvasti ennen joulua ruikutettiin, että ei oo lunta. Tulisi nyt sitä lunta viisi metriä eteläiseen Suomeen ja viisikymmentä astetta pakkasta, jotta saisivat nuo talven ystävät sitä, mitä jatkuvasti jaksavat piipittää.

Eihän 12 astetta ole pakkanen eikä mikään. Pihalle vaan, saavat lapsetkin kauniit punaiset posket. Ja on sitä tekemistä ainakin meillä, vaikka lunta ei olekkaan. Mikään ei estä menemästä puistoon, potkimasta palloa, lähtemästä kävelylenkille jne jne.

olen pohjoisesta kotoisin ja voin sanoa, että mun pakkaskiintiö tuli lapsuudessa täyteen. Ei ollut yksi tai kaksi kertaa kun seisoin keskellä ei mitään jäässä odottamassa linja-autoa, joka ei tullutkaan, koska pakkasen vuoksi oli rengas mennyt rikki. Pahin pakkanen koulu-aikana tais olla -44 astetta.

Täällä etelässä tuo -12 tuntuu kylmältä, johtuen mereltä puhaltavasta viimasta. En tykkää yhtään ulkoilla talvella, meillä ei todellakaan ole pakko aina lähteä ulos "reippailemaan." Kesällä taas voisin asua ulkona!

Että jokainen tyylillään, kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta.

Lainaus:

Eihän -12 ole mikään kovin kylmä edes!!! Juuri oltiin 1,5h ulkona ja vieläpä paikassa jossa ei ole mitään leluja lapsille eikä puistovälinetiä tms. Hyvin keksittiin silti tekemistä. Leikittiin erilaisia pelejä, hippoja, peiliä, väriä jne. Pientenkin kanssa voi KEKSIÄ sitä tekemistä!! Tartteeko kaiken tulla aina valmiina?? Ja kukaan lapsista ei ollut kylmissään kun tultiin sisälle, ei edes 2-vuotias!!!Pakkasia varten on keksitty talvipuvut ja sen alle villahaalarit!
Kolmivuotiaan kanssa joo, mutta ei tuo 1v oikein hipan päälle tajua.

Jos tuolla olisi lunta niin viittis mennäkin. Mutta mitä hauskaa tuolla on töröttää ulkona kun ei voi hiekkaleikkejäkää leikkiä

unohtamaan että edes vauvoille tuo -12 astetta ei ole liikaa jos vauva on vaunuissa. Vaunun kopan sisällä ei ole niin kylmä kuin ulkona. Meillä kun oli vauva aika ja esikoinen oli saatava pihalle niin pidin lämpömittaria vaunuissa kopan sisäpuolella ja seurasin siitä vauvan lämpöoloja. Ulkona sai olla -15 ja kopassa saattoi olla esim. vain -9

Lainaus:

Eihän 12 astetta ole pakkanen eikä mikään. Pihalle vaan, saavat lapsetkin kauniit punaiset posket. Ja on sitä tekemistä ainakin meillä, vaikka lunta ei olekkaan. Mikään ei estä menemästä puistoon, potkimasta palloa, lähtemästä kävelylenkille jne jne.
Meillä ei ole puistoa lähistöllä eikä kunnollista kenttää pallonpotkimiseen tms. Tuossa pienellä muhkuraisella jäisellä pihalla ollaan sitten leikitty autoilla, potkittu palloa tms mutta ei siinä ole tekemistä pariksi tunniksi. Lumi tekisi näillä pakkasasteilla ihmeitä, ulkoilu olisi ihan erilaista ja pari tuntia ulkoilua menisi ilman kellon katsomista.Meillä eivät 3,4 ja 6v ole erityisen innokkaita kävelijötä.t. 9, joka kyllä ulkoilee mutta nauttisi enemmän kovasta pakkasta jos lunta

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat