Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

1-vuotias opettelee kävelemään ja puhumaan yhtäaikaa. Ihanaa.

Vierailija

Jännä kun kaikki aina toitottaa siitä että ns. kieli jää kantapään alle jos lähtee ensin kävelemään niin puhe unohtuu.Meillä lapsi on nyt 2 viikon sisään oppinut n. 5 sanaa ja pidentää kävelymatkojaan koko ajan =)

Eli menee ja pulpattaa mennessään.Eipä tällä viestillä taas mitään tarkoitusta ollut, äiti vaan halus hehkuttaa kun esikoinen kasvaa ihan silmissä. =)

Kommentit (5)

Vierailija

On aina kiva kun lapsi oppii uutta :) Minä olen kuullut taas, että jos oppii myöhään kävelemään, puhekin tulee tavanomaista myöhemmin.

Vierailija

joka sydän rakkautta tulvillaan ihmettelee joka päivä lapsensa uusia taitoja : )Poikani oppi kävelemään ennen joulua ja selittää hirveästi omalla kielellään, mutta ei ole sanonut vielä ensimmäistä merkityksellistä sanaansa.

Vierailija

Lainaus:

näihän sen pitääkin mennä, että oman lapsukaisen touhut ihastuttaa!
Nautin suunnattomasti kun lapsi kasvaa ja sitä saa seurata ja opastaa. Vauvasta alkaa tulla pieni poika jolla on oma ääni ja luonne. Hurmaava poika =)Tässä kaikessa riittää "uudelle" äidille paljon ihmeteltävää. Mie täällä harva se päivä kyyneliä tirauttelen ja tuota pientä ihmistä katselen =)Äiti taitaa olla vähän herkkänä taas =)

Vierailija

1-vuotiaat on kyllä todella mainion ikäisiä.. :) Meillä poika on kävellyt jo muutaman kuukauden ihan kunnolla, ja nyt alkaa sanojakin tulemaan.

Sanoja tulee nyt ehkä 5 oikeaa sanaa ja sitten omaa höpinää vaikka kuinka..Kyllä se oma lapsi tosiaan aina ihastuttaa, vaikka ei olisi ensimmäinenkään.. :)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat