Vierailija

Meidän pieni perhe lähtee ekan kerran Thaimaahan parinviikon päästä, mukaan lähtee 5-vuotias poika. Onko muilla kokeneemmilla matkailijoilla vinkkejä mitä ottaa mukaan? Miten tuo pieni lentomatkan jaksaa? Entäs paikanpäälle, mitä ottaa mukaan? Epäilyttää kun maassa lomailleet ystävät vastaavat sunnuilleen että älä ota mitään...Antakaa vähän vinkkejä, en kehtaa enää akvereilta kysellä kun ollaan ainoita kaveriporukassa jotka siellä ei ole vielä käyneet, eikä muutenklaan olla niin paljoa matkusteltu.

Kommentit (3)

koneeseen mukaan ja sukat.Jos on päivälento, ihmeen hyvin sekin menee, 5vee katsoo jo leffoja ja voi pelata ja lukea kirjoja ja piirtää jne. Eli ota tekemistä koneeseen.Paikan päälle vähän hellevaatteita ja parit simmarit. Sieltä tulee ostettua niin paljon kaikkea edullisesti, että matkalaukuissa kannattaa olla tilaa lähtiessä. Uima-altaalle hotelleilla on yleensä pyyhkeet eli niitä ei tarvitse kantaa Suomesta.Tilatkaa koneeseen valmiiksi pönikkä punaviiniä, jos olette viini-ihmisiä.

11.1. ja lapset 5v, 6v ja 14v.

Kyllä itse otan lapsille ja itselleni ihan hellevaatteet mukaan, niitä vois edullisesti pesettää paikan päällä.

Meillä kulkee mukana kannettava dvd-soitin, josta lapset voivat katsoa piirrettyjä. Hyvä väline mm. kun ollaan illalla syömässä ja lapset ehtivät lopettaa ruokailun enne aikuisia. Ehtii itsekin nautiskella rauhassa.Me tilataan koneeseen aurinkorasvat valmiiksi. Pojille on tilattu aikaisemmalla reissulla ns.kellukeuikkarit, joilla voivat harjoitella uimista, eikä selkä ja olkapäät pala. Löytyy myös mm. Stokkalta ja Intersportista noita myös.Hauskaa reissua, tuoltakin löytyy tietoa: Thaiklupi.fi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat