Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kreetan Hanian ympäristöön pienten lasten kanssa?

Vierailija

Suunnittelemme loppukeväästä/alkukesästä matkaa Kreetan Haniaan. Meillä on 2 alle kolmevuotiasta lasta. Tarjolla on kyliä jos jonkinmoisia Hanian ympäristössä. Onko kenelläkään kokemuksia niistä ja niissä sijaitsevista huoneistohotelleista?? Platanias? Agia Marina, Agii Apostoli, Gerani? Hotellin tulisi olla rauhallinen ja viihtyisä (sielläkin viettäisimme paljon aikaa), mutta siten, että lähiympäristössä (kävelymatka) olisi myös palveluja, nähtävää ja virikettä. - ja että Haniassa käyntikään ei olisi kohtuuton ponnistus.Ihanaa, jos jollakin olisi omakohtaisia kokemuksia jaettavana!

Kommentit (4)

Kalamakissa sellaisessa pienehkössä huoneistohotellissa kuin Corinna Mare eli noin Agia Marinan ja Hania puolivälissä ja vesi oli rannassa jo ihan puhdasta. Käytiin sekä Agia Marinassa että Haniassa useita kertoja, ja taksi maksoi suuntaansa 7-8 euroa, ja bussi taas ei paljon mitään. Hotelli oli pieni, mutta ihan siisti ja henkilökunta hyvin avuliasta. Ranta oli ihan vieressä. Kävelymatkan päässä ei ollut juuri mitään, koska rantatie on vilkkaasti liikennöity eikä sitä pitkin viitsi kävellä. Rantaa pitkin pääsee tietysti vaikka Haniaan asti, mutta lasten kanssa ei ehkä viitsisi lähteä. Haniassa oli useita ihania ravintoloita ja tekemistä ihan mukavasti. Vesipuistossa käytiin myös, mutta sekin ehkä noin pienten lasten kanssa vähän turha reissu. Teinä ottaisin Agia Marinasta tai Plataniaksesta hyvän hotellin ja keskittyisin rantaelämään. Toki jos Soudan puolelta löytyisi joku pikkukylä rannalta, nekin ovat ihania ei-turistirysätavalla.

Paikka oli joku noista pikkukylistä Hanian ja Plataniaksen välissä, olikohan Kato Stalos (onko sellainen?). Hotellinkaan nimeä (huoneistohotelli) en valitettavasti muista, Aurinkomatkoilta kuitenkin. Creta... jotain? Meillä oli puolihoito, mikä osoittautuikin ainakin siinä hotellissa hyväksi ratkaisuksi niin ei tarvinnut ihan joka aterialle raahata lapsia pois hotellialueelta.Lähistöllä oli muutamia kauppoja ja ravintoloita, ei tosin mitenkään valtavasti. Platanias olisi ehkä tässä suhteessa parempi, joskin siellä on myös liikennettä ja ääniä enemmän.Meillä oli auto vuokralla ja sillä kävimme Haniassa ja katselemassa saarta muutenkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat