Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En päässyt tonne aihetta käsittelevälle palstalle sisään, joten josko joku tietävä eksyisi tänne ja vastaisi...

Siis, kuukautiseni olivat reilun viikon myöhässä, kierto oli jo 34 päivää! Ikinä mulla ei ole ollut niin paljoo myöhässä ja kierto on aina 24-28 päivää. En vielä tehnyt kuitenkaan raskaustestiä, ja tänään aloin vuotaa kunnolla. Kaksi edellistä päivää tullut aamuisin rusehtavaa, tosi haaleeta "vuotoa", mutta ainoastaan pyyhittäessä. Ihan siis tuhrua vaan. Nyt ei ole mitään vatsakipuja, ei edes normaalien kuukautiskipujen verran, ei mitään, ei edes turvotusta.

Kysyisin siis, että voiko kyseessä nyt vaan olla todella myöhässä alkaneet menkat, vai keskenmeno tosi varhaisessa vaiheessa..?? Ja pitäisikö ottaa yhteyttä lääkäriin tai jotain vai odottaa, että kuukautiset/vuoto loppuu ellei mitään isoja kipuja jne, tule?

Tämän vauva sivujen raskauskiekon mukaan mikäli raskaana olisin ollut, olisin viikoilla 5+2, LA 31.8. Joten niin alussa kai voi kesken mennä ihan "luonnollisestikkin", siis tarkoitan niin, ettei sen kummempiin jatkotoimenpiteisiin tarvitse ryhtyä (kaavintaan tai muuhun)?Ihanaa jos joku joka tietää vastaisi..!!

Kommentit (1)

Ööö.. jos ei mitään kipuja tule niin itse en menisi lääkäriin.

Se on ihan normaalia.Toisaalta onko mahdollista että olisit raskaana, ja kuukautisvuoto tulee siksi niukalti?? Joillakin ystävilläni on tullut "pikku menkat" vaikka ovatkin olleet raskaana..Mutta jos sinusta yhtään tuntuu että haluat lääkäriin tai asia vaivaa niin kannattaa mennä että saa mielenrauhan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat