Taas täysin naurettava ehdotus tupakoitsijoiden vähentämiseksi!

Vierailija

Suomi siirtyy itsestään sammuviin savukkeisiin 2010 (MTV3 Uutiset)"Tupakoinnista aiheutuvien tulipalojen ja palokuolemien määrään odotetaan tulevaisuudessa merkittävää vähennystä, kun nykyiset savukkeet korvataan itsestään sammuvilla savukkeilla.Suomessa saa myydä ensi vuoden alusta ainoastaan nykyistä paloturvallisempia savukkeita. Savukkeisiin tulee tuolloin hidasteraidat, joiden ansiosta tupakka sammuu, ellei sitä imetä muutamaan sekuntiin."MUUTAMAAN SEKUNTIIN!!! Tällöinhän tupakoitsijan pitää imeä savua lähes taukoamatta ilman mahdollisuutta hengittää raikasta ilmaa välillä. Aivan naurettava ehdotus Hyssälän putiikista, jälleen kerran! Minusta voisi jo pikku hiljaa palauttaa tupakoitsijoillekin ihmisoikeudet.ja PS. En tupakoi itse enkä ole koskaan tupakoinut.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Lainaus:

Mikä on ollut edellinen täysin naurettava ehdotus?
Nuuska on ainoa tupakkavalmiste, josta ei ole lainkaan haittaa sivullisille koska siitä ei tule savua. Haitta kohdistuu oikeudenmukaisesti vain ja ainoastaan käyttäjään. Silti Hyssälä haluaa kieltää juuri nuuskan, mutta sallii edelleen sivullisille paljon vaarallisemman tupakan polttamisen.

Vierailija

Jos tupakoi, luullaan että haluaa vaan savua eikä raitista ilmaa lainkaan. Höh!

Vähän sama kuin jos alhoholistilta kiellettäisiin kaikki juu juominen (vesi yms.) kuin alkoholi, koska "eihän se juoppo muuta halua".

Vierailija

Ihan älytöntä yrittää pelastaa ihmisiä tulipalokuolemilta! Vois vähän miettiä tätä asiaa ja suhteuttaa kuolleitten ihmisten arvon (ja arvottomiahan ne ihmiset _tietysti_ on jos kehtaavat nukahtaa tupakka kourassa?) tupakoitsijoitten tarpeeseen imaista raitista ilmaa!Nyt joku roti tähän, kuolkoot ihmiset paloihinsa että ap:n puolustamat tupakoitsijat (joihin ei itse _tietenkään_ kuulu) saavat säilyttää oikeutensa kärtsätä itsensä ja perheensä!

Vierailija

On ne varmaan yleisempiä laidalla kulkijoitten ja rantojen miesten keskuudessa, mutta oottekos nähneet esimerkiksi sen nelosen dokumentin 90% palaneesta tytöstä? Sen äiskä nukahti tupakka kädessä, kun oli niin väsynyt vauvan hoitamisesta. Tyttö paloi mutta selvisi, vanhemmat ei palaneet. Äiti ei kestänyt katsoa kummitusmaista tytärtään, vaan otti ritolat.No kummiskin, ei voi yleistää. Tupakka voi muutenkin sytyttää paloja.

Vierailija

Voi olla polttamatta tai imaisee sitä savukettaan vain muutaman kerran niin että saa saman savuannoksen kuin entisestä tupakastaankin jossa ei ollut hidasteraitoja. Ei sitä ole pakko tappiin asti polttaa ettei se vaan sammuisi.t. 2

Vierailija

Lainaus:

Mikä on ollut edellinen täysin nauretta ehdotus?
Lipposelta hyvä ehdotus oli se tupakan täyskielto muutaman vuosikymmenen kuluessa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat