Vierailija

puutalo ja kodinhoitohuoneesta löysin hiirenkakkaa... Yök

Kommentit (16)

Ihan kaupunkien pientaloalueilla niitä asustaa kesät terassien alla. Aseta loukkuja, ei niitä saman talven aikana pitäisi kovin montaa tulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vain hiirenpyydystimeksi hankittaisi. Joskus olen kuullut pihan puoleltakin lautaverhoilun alareunasta rapinaa (selkeästi ulkoa). Siinä terassin lautalattiat alla, että sopisi kuvaan lymyilypaikasta...Ap

Tämän syksyn ja talven aikana... Rohkeimmat pikkuveijarit köpöttelevät huoneeseen, vaikka siellä oleskellaan paraikaa. Roskiksesta pomppivat aamuisin, jos olen unohtanut tyhjentää roskakorin illalla. Talo on n.100 vuotta vanha, joten koloja löytyy.Näin raskaana haistan hiiren jo kaukaa... :-)Lainaus:

Ihan kaupunkien pientaloalueilla niitä asustaa kesät terassien alla. Aseta loukkuja, ei niitä saman talven aikana pitäisi kovin montaa tulla.
Ei ne loukut aina tehoa, mutta ns. "giljotiiniloukku" on meillä koettu hyväksi. Sinne vähän leipää ja avot, ei mene kauaa, niin vikisijä on siellä. Ja meillä on muuten kissakin, erityisen laiska sellainen.

rakennettiin talo n.1,5v sitten ja kyllä täällä muutamat hiiret jo ollut.ennen sitä asuin vanhassa (100v) talossa ja joka syksy hiiret halus tietty sisälle ku ulkona rupes oleen kylmä,ja niitä hiiriä olis sit tasasesti koko talven...

ei sen jälkeen hiiriä näy...ja joku ihmetteli miten hiiren tunnistaa myyrästä. Esim. koon, hännän pituuden ja värin perusteella.

Päästäinen on pienin, hiirellä pitkä häntä. Myyrät voi olla pieniä tai isoja, mutta yleensä isompia kuin hiiret. Niillä on melko lyhyt häntä

Turha sitä nyt on päivitellä kuinka taajamassa voi olla hiiriä.

Se on melkein sääntö, kuin poikkeus että hiiriä on ok-taloissa. Vaikka ruokaa ei olisikaan niin suojaa ja lämpöä.

Ei näkynyt edellisessäkään talossa. Lapsuudenkodissa (70-luvulla rakennettu) oli hiiriä 2-3 kertaa ja joka kerta olivat tulleet ovesta. Ei ne sisään pääse, kun talossa ei ole niitä reikiä ja ovesta ne useiten tulee, kun erit. syksyllä tulee helposti pidettyä auki vahtimatta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat