Vierailija

En halua antaa samaa nimeä, mutta ehdotelkaa samantyylisiä nimiä muita.Tuntuu, että en keksi enää muita kun nimi oli jo "päätetty".

Sivut

Kommentit (44)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kammottavan rillipäisen läskin ja näsäviisaan pojan nimen. Nyt voit harkita itse toiseen kertaan ja antaa lapsellesi jonkun paremman nimen.Anna vaikka tuo Konsta, Okko, Toivo, Aapo, yms.

Tai sitten kannattaa toitottaa sen sikiön "nimeä" jo kaikille muille samaan aikaan raskaana oleville, että tietävät.Siskoni kaverit pani täysin saman nimen lapselleen kuin siskontytölläkin ja arvatkaa vaan, onko heillä vaikeuksia puhuessa nimeltä, kun ovat tekemisissä kuitenkin keskenään. Sekaannuksia tulee koko ajan ja pitää selventää, että kumpi X.

Loppuehdotuksiin miehen kanssa juteltuani pääsi:

Tuukka

Miika

Konsta

Nuutti

Ville

Teemu on myös vielä ehkä harkinnassa, tuntuu niin vaikealta "luopua" siitä.Lisäksi oli useampi nimi, joista toinen tykkäsi kovasti ja toinen ei ollenkaan :)Jos mieleen tulee hyviä nimiehdotuksia toiseksi nimeksi, niin mielelläni otan ehdotuksia vastaan! Teistä oli oikeasti valtava apu!Api]jokohan näitä on ehdotettu:Veikka - isoveli

Konsta

Jaakko

Nuutti

Sampo

Henri - isoveli

Miska

Simo

Ossi

Kimmo

[/quote]

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat