Vierailija

Lapsen antibioottikuuri loppui viikko sitten, mutta kuulo ei ole palautunut lainkaan.Elämä puolikuuron lapsen kanssa on ihan tuskaa: kaiken joutuu toistamaan kolme tai neljä kertaa KOVALLA ÄÄNELLÄ, joskus joutuu menemään viereen ja koskettamaan että lapsi edes huomaa että hänelle puhutaan. TV huutaa pahemmin kuin mummovainaalla kun lapsi ei saa sanaakaan selvää lastenohjelmista. Kauanko tätä vielä jatkuu?

Kommentit (3)

Käy näyttämässä korvat uudelleen lääkärille jos ei kuulo parissa päivässä palaa, tai jos korvissa on kipua, käy heti.

Liimakorvasta ei voi puhua vielä tuossa vaiheessa. Nestettä voi olla korvassa otiitin jälkeen jonkin aikaa, jolloin kuulo alenee, mutta ei paranemassa oleva korva sentään kuuro pitäisi olla. Jos tilanne pikku hiljaa helpottaa, käykää jälkitarkastuksessa 3 viikkoa kuurin loppumisesta, kuten normaalisti.

Meillä pojalla on ollut paljon korvatulehduksia. Vuos sitten sai putket, jotka irtos 3 kk sitten. Nyt ollut 3 tulehdusta. Viimeisin tulehdus oli 1 kk sitten. Oli kuumetta kans 39. Sai Kefeksin kuurin. Kuume laski,mutta yski edelleen kuivaa yskää. MUTTA EI TOSIAAN HÄNKÄÄN KUULLUT MITÄÄN. Tää oli eka kerta meillä. Ja juuri kuten kuvailitkin, niin tosi ärsyttävää. Poika aivan kuin oli omassa maailmassaan. On 6 v, joten tajusi jo itsekin, ettei kuule mitään. Mä olin jo ihan varma, että on liimakorva.Korvakontrollissa selvisi, että korvissa on edelleen tulehdusta! Sai uuden kuurin, ja muutaman päivän päästä siitä kuulo oli onneksemme taas jo aivan normaali.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat