Seuraa 

Menen reilun viikon päästä Tampereelle työmatkalle ja kaipaisin vinkkejä lastenvaatealennusmyynneistä. Ideaparkissa tekisi mieli käydä, mutta millä (bussilla) sinne pääsee?

Tarvetta olisi haalareille 110 (pojan) ja 98 (tytön) sekä muille talviasusteille. Poika varmaan tarvitsisi jo vahvemman haalarin, cordura tms. Myös sisävaatetta koossa 98 ja 110 voisin hankkia varastoon. Mistä löytää esim. Espritiä, Benettonia, Legoa...

Kiitos etukäteen vinkeistä! :)

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viitsisikö joku vielä neuvoa, millä bussilla tuonne pääsee helpoiten? En löytänyt ainakaan nettisivuilta mitään linkkiä. Pitääkö maksaessa olla käteistä?

J&J näkyy alentaneen nettisivujen mukaan toppavaatteet jo -40%, onkohan siellä mitään enää ensi viikolla jäljellä?

Kiitos avusta teille ihanat ihmiset!

Onko joku käynyt viikonloppuna/tänään, mikä on aletilanne nyt ideaparkissa/keskustassa/Travallella? Haussa siis 110 pojan ja 98 tytön haalarit :-)

Mutta keskustassa on esim. Kekäle (Keskustorin laidalla, lastenosastolle mennään omasta ovesta Keskustorin / Aleksis Kivenkadun puolelta), toppavaatteet taisivat olla pääsääntöisesti -30 %.Koskikeskuksessa hyvät alet (esim. toppavaatteet -40 % heti joulun jälkeen) olivat Nanoukissa. Ks. Nanoukin myymät merkit www.nanouk.fi

Meidän kaupungista ei enää 110 haalaria alesta löydy, toivottavasti Tampereelta saisin, muuten jää ensi syksyyn normaalihinnalla ostettavaksi. En tajunnut, että näin pian menevät!

Onkohan tuo Travallen myymälä miten auki, kun jostain luin, että olisi vain pe-la? Superremu kiinnostaisi tai sitten Jonathanin cordura-haalari.

Oikean kokoiset haalarit löytyi Ideaparkista ja Nanoukista. Ja meille uusia merkkejä tulee nyt kokeiluun :-)

Ja jos jotakuta kiinnostaa ideaparkin ja nanoukin aletilanne, niin keskiviikkona oli Nanoukissa paljon vielä toppaa ja sisävaatetta -40%, asusteita -20 ja -30%. J&J:ssä perus ja cordura Jonathania ja Reimaa vielä hyvin jäljellä -40%, jotain Legoa ja pientä Tickettiä -50%. Sisävaatteita -40%, jotain -50%. Anton&Ninassa huonommat prosentit, tosin sielläkin oli vielä paljon toppaa jäljellä ja jotakin vanhempaa Reimateciä -50%.

T:Pianiino ja pukuihinsa tyytyväiset muksut :-)

Hyvät kanta-asiakkaammeALE kiihtyy Travallen myymälässä.Uusia eriä alennettuHintaesimerkkejäerä toppahousuja 12,-erä toppatakkeja 18,- tai 25,-erä remutoppatakkeja 25,- (koot 86, 92, 98, 140, 146 ja 152)erä remutoppahaalareita 35,- (koot 128, 134 ja 140)erä remutoppahaalareita 30,- (koot 74 ja 98)Talvituotteita on hyvin jäljellä vielä kokoryhmissä 62-140 cm.Myymälämme on avoinna vielä tämän viikon joka päivämaanantaista perjantaihin klo 10-17lauantaina 10-14.Tervetuloa!Travalle

Jesperissä ja Juniorissa kuten myös Nina& Antonissa oli talven topat -30%

Sisävaatteet JJ:ssä -30% ja N&A:ssa 30%-50%Travallen tehtaanmyymälässä remun haalari(ei vauva) maksaa 50€

Vahvistetulla kankaalla varmaan hiukan enemmän...

oli tänään

haalarit 50e, super 60e

takit 35e

housut 25e, super 30e

rukkasia 4-7e

puuvillalapasia/sormikkaita 2e

villahaalareita 15emyös jotain välikausiasuja oli, takit 32e, housut 20eMeille lähti kokeiluun ensi kerran remun haalarit, sain kaksi pukua lapsille (vauvamallinen oli 30e) sekä villahaalarin yhden normaalihintaisen puvun hinnalla!Hyvin oli mielestäni vielä kokoja ja värejä, vaikka vilske liikkeessä kävikin.Stockmannilta tein kyllä parhaan löydön, Tepsut oikealla villavuorella ja kunnon pohjallisella vain 35e =) Yhdet jäi kokoa 26...Itse olin ideaparkin tarjontaan pettynyt, Nanoukissa oli tosiaan -40% kaikki topat ja pljon sisävaatteita. Eipä silti tarttunut mitään mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat