Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mita mielta ootte...

meidan kuukautta vajaa kaks vuotiaalla on nyt ollu reilun viikon. Valissa oli yhden paivan kuumeetta ja sit taas muutaman kuumepaivan jalkeen taas yks paiva kuumeetta ja nyt taas jatkuu kuume. Alkoi siis tapaninpaivana taa kuumeilu. On myos yska ja nuha, mutta ne on helpottaneet. Kaytettiin laakarissa pari paivaa sitten ja siella oli kaikki kunnossa. Tulehdusarvotkin vaan se 8.

Nukkuu ja syo vaihtelevasti samoin kunto on vaihteleva. Eli on ollu paivia etta syo ja leikkii ja on normi kuumeesta huolimatta.Oisko taa sit joku virus vai mita? Ei valita mm korviaan. Huolestuttaa vaan, mut kun toisaalta ei sit oo niin sairas.Mita sanotte?

Kaipaisin kommetteja!

Kommentit (1)

Meidän neiti 2v sairasti ensin n. viikko ennen joulua jonkun nuhakuume-räkätaudin, joka kesti about 5 päivää. Sitten olikin jouluun saakka terveenä, kunnes sitten tapanina jo nousi uudestaan pientä lämpöä, joka sitten äityi räkätaudiksi ja yskäksi ja siihen lisänä vielä löytyi elämän eka korvatulehdus... Lämpöilyä ja räkäisyyttä kesti jälkimmäisellä kerralla kans viikon verran vaihtelevasti, välillä jo luulin että tauti olis selätetty, mutta sitten taas iltapäivästä oli pikkuisen lämpöä. Ja sivumennen sama pöpö on saatu tartutettua myös kaikille isovanhemmille ;) Eli jotain sinnikästä tautia on ilmeisesti kai liikenteessä...Ja meillä kans yleensäkin tuota "diagnosointia" hankaloittaa, kun toinen ei oikeastaan koskaan valita mitään :/ Vaikka olis pää kainalossa, jaksaa yleensä melko hyvin touhuilla ja leikkiä ja lauleskella ja höpöttää jne, ettei vieraampi ainakaan uskois mitään olevan vialla. Meillä sit vaan syöminen ja nukkuminen on ne, mitkä "kärsii" ensin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat