Stockalla näin miehen tirolilaisasussa. Pitkät sukat...

Vierailija

Viesti hiukan ristiriitainen.Ehkä vaimo pitää kanamaisista miehistä?

Kommentit (12)

Lainaus:

Minua tympi heidän habituksensa.
Mä en oikein ymmärrä miksi toisten vaatteet ärsyttävät tai tympivät niinkuin sanot? Miten heidän pukeutumisensa on sinulta pois?

tynnyri roikkui olkapäiltä henkseleillä.

Sukat ja kengät oli lisäksi päällä.Mitä siitä pitäisi ajatella? Oliko vastalause nyky yhteiskunnan materialismille?

Itse ajattelin kyseessä olevan kuitenkin polttarit.

Itse en varmaan osaisi ärsyyntyä moisesta pukeutumisesta. Olen asunut pitkään Itävallassa, ja siellähän miehet todella käyttävät tirolilaisasuja (kokonaan tai osia asusta) ainakin kävelylenkeillään. Ne vaatteet elävät siellä vielä vahvasti arjessa. Ja natseja? No huh huh!

He olivat rikkaita, siis todella rikkaita, sen aisti heti. Mutta miehelle ei enää riittänyt lodentakki burberryhuivilla vaan oli mennyt monta astetta pidemmälle. Olivat aatelisia? Saksalaisporvaristoa parhaimmillaan. Mies ei ollut huvittava, jotenkin pelottava natsimaisella tavalla.

Luovu nk. mainosadessiivista. "Hattu pitkällä sulalla" ja "ekonomitavis suorilla housuilla" on korvattavissa esim. relatiivilauseella.mies pitkällä parralla > mies, jolla on pitkä parta/pitkäpartainen mies

Minua tympi se tapa millä haluavat erottua valtaväestä. Olivat ylemmyydentuntoisia. Minulla olisi varmaan vaikeaa jossain Britanniassa, joka on todellinen luokkayhteiskunta. Itse olen ekonomitavis näljäisillä suorilla housuilla.

Hattu pitkällä sulalla päässä. Polviin asti pitkät vihreät sukat. Vaimo vieressä todella kalliisti pukeutunut. Mitä nämä haluavat viestittää? Minua tympi heidän habituksensa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat