Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletteko olleet tuetuilla perhelomilla? Kuulisin mielelläni kokemuksia eri paikoista.

Vierailija

.

Kommentit (8)

Vierailija

kuulla kokemuksia. Meillä 2 eskari-ikäistä lasta ja kiinnostaisi tietää onko noissa paikoissa lastenhoitopalvelua vai riippuuko kohteesta?Miksi kakkonen et pitänyt lomakylistä? Mikä siellä mielestäsi ankeaa? Entä jos sattuu sateista ja kylmää, mitä silloin voi tehdä? Mitä niillä lomilla yleensä tehdään vai saako jokainen sitten mennä ja tulla niinkuin tykkää?

Vierailija

Kesäaikaan Punkaharju oli hienoa seutua lomailuun. Itse hotellihan on Suomen vanhin ja sen alkaa jo huomata. Melko vähän osallistuimme yhteiseen ohjelmaan, eikä se laadultaan hyvin erikoista ollutkaan. Mutta liikuimme ympäristössä aktiivisesti. Tutustuin myös muihin perheisiin, ja oli hyvinkin avartavaa keskustella muutakin kuin pintoliitoa...Mutta tosiaan perhe voi olla ihan omissa oloissaankin.

Vierailija

Viime talvena oltiin viimeksi, silloin Pajulahdessa, josta tykättiin kovasti. Siellä oli paljon tekemistä, mutta levätäkin sai, jos ei huvittanut tehdä mitään. Ruoka oli hyvää. Myös kylpylälomista on tykätty. Ollaan oltu Kuopion Rauhalahdessa, Espoon Korpilammella, Savonlinnan Casinossa, Keurusselällä, Naantalin kylpylässä, Kajaanissa. Jossain lomakylässä on oltu myös, mutta se oli jotenkin ankeaa. Kylpylät ja urheiluopistot on hyviä paikkoja. Niissä saa tuntea itsensä maksavaksi kunnon kansalaiseksi.

Vierailija

ja kerran Punkaharjulla.

Just eilen katsoin A-lomien tuettuja lomia ja laskin, että vaikka saisimme lomatuen, tulisi lomalle hintaa (5-henkinen perhe) yli 600 euroa.

Vierailija

Mihinkään toimintaan ei ole pakko osallistua, vaan kaikki on ihan vapaaehtoista. Mutta toimintaa on siis järjesteety "talon" puolesta tosi paljon ja varsinkin juuri noissa kylpylöissä ja urheiluopistoissa. Sateisella ja kylmälläkin on tekemistä, esim. kuntosalit, kylpyläosastot, liikuntahallit. Lapsille on myös järjestetty toimintaa, elokuvia, askartelua, liikuntaa, ja hotellien leikkitilat on vapaassa käytössä. Mä tykkäsin noista kylpylöistä ja urheiluopistosta just siksi, kun siellä oli muitakin ihmisiä eikä vain tuettuja lomalaisia. Lomakylässä oli vain sellainen fiilis, että sinne oli "köyhät" kokoontuneet pitämään ikävää, tai ainakin silloin, kun me siellä oltiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat