Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

AAARGH! Lapselleni ei enää mahdu HM:n normaalimitoitusta olevat farkut!

Vierailija

Siis pitääkö mun tosissaan tilata sitä tilavampaa mallia! Harmittaa, et en oo osannu pitää lastani "normimitoissa".

Sivut

Kommentit (27)

mainiosti. Nyt noin vuoden ajan on tullut painoa enemmän kuin pituutta ja oikeesti menee paino yläkäyrällä. Äitinä olen järkyttynyt ja harmistunut. Syömme ihan normaalia ruokaa. En halua lapsestani ylipainoista...Ja HM:n housut oli päin vastoin isoja, sai kummaria kirrata ihan hirveästi, että pysyi housut jalassa ja nyt....hohhoijaa...napit ei mene enää kiinni. Lapsi 120 cm ja 128 senttiset eivät enää mahdu!

alhaisen painon vuoksi. On nyt 9 vuotiaana juuri ja juuri käyrillä.Farkkujen mitoituksessa huomasin, että kun mentiin yli 130, ei enää mahdu vyötäröltä. On aivan ihmeellisen mallisia. Aivan kuin aikuisen naisen malliin tehty, eli kapea vyötärö ja leveä lantio. Lapsen vartalo on kuitenkin aika tasapaksu vielä tuossa pituudessa.

Kyllä monet keski- ja etelä-eurooppalaiset lasten vaatteet on mitoiltaan paljon hoikemmille tehtyjä kuin hm:n vaatteet tai jotkut todella lihaville lapsille tarkoitetut kotimaiset merkit.

Pakko kuroa tiukalle rypylle vyöllä tai niillä kuminauha-nappisysteemillä. Ilman vyölenkkejä tai tuota systeemiä en osta H&M:n lökäpöksyjä.

koko ikänsä kulkeneelle pojalle kokoa isompia housuja H&M:lta. On sellaista pömppömahaista mallia, vaikka muuten siro poika. Tyttöjen koot ovat todella kapeita samasta kaupasta, olen huomannut! Sovitin kerran vahingossa tyttöjen puolelta talvitakkia pojalle ja oli tosi makkarankuori. Kokeilin täsmälleen samannäköistä takkia (samaa kokoa) poikien puolella ja kappas, oli huomattavasti löysempi ja mukavampi!

Meillä kahdella lapsella kolmesta täytyy tilata D-mitoituksella housut, kolmannella taas normivaatteetkin tippuvat päältä. Samaa ruokaa syövät kaikki, ja ovat urheilevia nuoria miehiä.

Toinen tytöistäni on superlaiha ja toinen hieman pyöreämpi. Muttei todellakaan voi sanoa lihavaksi. Molemmat syövät samaa ruokaa ja suunnilleen saman määrän. Toiselle vaatteet ovat vyötäröstä isoja, toiselle piukkoja. Paitojen kohdalla ei ole ongelmaa, mutta housujen on.

6.5 v painaa 30 kg, on myös ikäisekseen pitkä. Ei ole mikään lihava, mutta vahvarakenteinen.

H&M housut ei oo vyötäröstä mahtuneet pariin vuoteen - ei halua olla mitkään makkarankuoret jalassa.

Tosiaan - lapseni ei ole lihava, ei edes pullukka, mutta silti...

Isompi poika on 13 v ja hänelle mahtuu edelleen H&M - farkut. Hän onkin rakenteeltaan tosi hento ollut aina.En ymmärrä mistä oikeesti lihavat lapset löytää nättejä vaatteita... kurjaa, että kaikkia yritetään saada mahtumaan samaan lestiin...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat