kokemuksia Egyptistä Makadi Bay ja Saraya -hotelli?

Vierailija

Onko kukaan palstalainen lomaillut Sarayassa? Mihin aikaan vuodesta? Oliko lapsia mukana ja olivatko mahd lastenkerhoissa?

Helmikuun alussa menossa, mahdollinen paikallinen talvisää ja uima-altaiden lapsiystävällisyys kiinnostaisi...

Kommentit (9)

Muuten ihmiset tosi ystävällisiä , varsinkin lapsille. Ravintoloissa huomioitiin aina!Heitettiin "yläfemmaa", "lainattiin" lippistä ja höpsöteltiin.Meni vähän aikaa ennen kuin meidän suomalaiset lapset tajus hauskuuden...

5v. lapsi oli lastenkerhossa ja tykkäsi. Meidän vanhempien makuun kerho oli vähän passivinen, mutta ok. Pääasia, että lapsi tykkäsi. Netistä saa kerhosta tosi aktiivisen kuvan - toki riipuu varmasti ohjaajistakin. Meillä oli lähinnä aarejahti ja pizzajuhlat. Muuna aika piirrettin ja maalattin ja oltiin aidatulla piha-alueella. Saksalaisten vastaava kerho oli tosi aktiivinen ja heillä oli myös aikuisille altailla ohjattua toimintaa, johon myös muut saivat osallistua. Mm. vesijumppaa, tavallista jumppaa, tikaheittoa yms.Melkein kaikki samalla lennolla tulleet pienemmät lapset olivat ilmoittauneet kerhoon.

Ja vielä tuosta allasbaarista. Lähiinnä etu oli siis siinä, että lapset hakivat itse juotavaa eikä tarvinnut koko ajan rahaa. Itselle riitti lähinnä se pullovesi.Illaksi kannattaa tosiaan varata pitkähihaista ja pitkää housuakin, jos on kovin palelevainen.Aamulla altaille tarkenee mennä jo heti yhdeksän aikaan.

Lämintä oli reilut + 25 astetta, mutta illat alkoivat kylmetä n. klo 17 aikaan ja oli muutenkin jo niin pimeetä ettei altailla tarennut enää uida ja olla. Kylmä ei päivällä ollut, mutta tuulisiin säihin saa varautua.Hotellialue on aika iso ja vähän sokkeloinen, mutta meitä ei haitannut.

Alueeella on aika kallista eikä tinkimälläkään hinnat hirveesti laske. ELi kaikki tarpeellinen kannattaa tuoda mukanansa. Alueella on vain yksi "supermarket" ja hinnat sen mukaiset. Pieniä vaatekauppoja on useita. Kauppiaat eivät tyrkytä ja kyttää ovella että saisivat asiakkaita kauppoihinsa, josta tykkäsin tosi paljon. Toki muutama mahtui joukkoon.Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja auttavaista.

Altaita oli kahdessa paikassa, 2 lasten allasta ja muistaakseni 3 aikuisten allasta. Lasten altaat ja 1 aik. allas oli lämmitettyjä.

All inclusive oli ihan ehdoton juttu.Alueella oli muitakin ravintoloita, mutta kaksi kuului tuohon all incl. -systeemiin.Meistä ruoka oli hyvää ja lapsetkin söivät.

se oli myös hyvä juttu, että juotavaa sai hakea allasbaarista ranneekkeella koko ajan. samoin pullovettä sai baarista ranneekkella ilmaiseksi, eikä tarvinnut kaupasta ostaa.

Rannalle oli n.300m. Ranta oli ihan ok, mutta emme siellä montaa kertaa käyneet.Uimatossut kannattaa ostaa jo suomesta jos aikoo rannalla uida.

Snorkkausreissut oli upeita, samoin kannattaa käydä lasinpohjaveneajelulla. Näkee hienosti veden alle.

Oikein mukavaa matkaa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat