Vierailija

4,5-v. on onnistunut tarhassa sotkemaan pukunsa. Vaaleanpunaisesta puvusta on tullut ruskea ;( Mitä tahranpoistoainetta uskallan käyttää, ettei puku mene pilalle?

Kommentit (12)

mutta edessä on suuri vaaleanruskea ikävännäköinen tahra, joka ei lähde pois ollenkaan tavallisessa pesussa. Mietin uskaltaisiko laittaa tahrasuolaa? just harmittaa, kun puku on käytännössä aina sen näköinen, kun sitä ei olis pesty, vaikka onkin kun ei ne laikut lähde.

ja ihan oikeasti varakkaat ostavat lapsilleen paljon halvempia merkkejä.

Kaupunkimme varakkaimman miehen lapset puetaan Lassieteciin, kiinnitin vain huomiota kun omille ostan myös Lassietecia

Jos käytän tahra-ainetta laitan sen heti vaatteeseen kun liikaantuu ja koneeseen. Nyt taitaa tahra olla jo niin tiukkaan jäänyt "tavallisen" pesun jälkeen, mutta en tiedä...

Mulla on pojalla Reimatecit ja täällä Norjassa asutaan, olen käyttänyt sellaista tahranpoistospraytä kuin Biotex joka siis perustuu entsyymeihin ja aina on puhdasta tullut kun ennen pesua suihkuttaa tahralle ja antaa vaikuttaa muutaman minuutin.

Meillä ei ainakaan koskaan ole ollut ongelmaa tahrojen kanssa, pesukoneeseen vaan ja ihan normaali pesu. Aina ovat lähteneet kaikki tahrat ja liat irti, ja ne jotka eivät normaalipesussa lähde niin olkoon. Käyttöönhän ne on tarkoitettu eikä säästeltäväksi, ja jos nyt vedenpito-ominaisuudet yhden kauden jälkeen heikkenevät niin so what, eihän mikään vaate ole ikuinen.

Meillä reimatecin puvut ovat tarkoitettu käyttöön ja en todellakaan murehdi mitä niihin tulee :D Ja eihän se halpaa ole kun lapsia on 4, mutta mitäpä tuosta, sehän on vain rahaa ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat