Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Naapurissa asuu keski-ikäinen pariskunta. Mies ok, mutta nainen ihan kamala. Aina valittamassa lasten metelistä (eivät ole edes pahimmasta päästä), hiekoittaa aina ainoan pihan mäen (pihatiellä), ettei kukaan vaan liukastu, ts. lapset eivät voi laskea siinä mäkeä. Lapsia ei voi päästää pihalle odottelemaan kaikkien pukemista (sisarusten), koska tämä nainen voi tulla jopa lapselle motkottamaan vähäpätöisistä asioista, esim. jos lapsi katsoo tätä naista, voi sanoa, että ei häntä tarvitse katsoa jne. Hänellä on neuroosi pitää pihansa "puhtaana" eli käy varpuluutanasa kanssa puolen tunnin välein lakaisemassa pihalaatoituksensa. Kesällä meillä oli vieraita ja joimme kahvia takapihalla, tämä nainen tuli parvekkeelleen kuikistelemaan ja lopulta ravisteli mattonsa sieltä. Ja ihan tahallaan juuri silloin. Siinä oli meidän vierailla ihmettelemistä, kun naapurin maton pölyt leijailee kahvipöytään. Nyt oli sitten laittanut pihojemme rajalle jäälyhdyt, ne eivät näy heidän ikkunaansa ja ovat aika tökerönnäköiset. Koko pihalla ei ole mitään muuta, mutta pihojen rajalla on nuo lyhdyt. Eli tarkoituksena kai, että meidän lapset eivät vahingossa pulkkia ottaessaan astu hänen läntilleen.Mitähän me keksisimme hänen kiusakseen? Hyviä ideoita?Ja turha ehdottaa sovuntekoa. Sitä olen hänen kanssaan pari kertaa yrittänyt, mutta sama rankutus on alkanut uudelleen. Todellakin ihan aiheetta, kunhan kiusallaan ärsyttää.

Sivut

Kommentit (42)

Postilaatikon voi täyttää mainospostilla, siinä samalla itselles tulleet siihen seuraavaan laatikkoon vaan, mitäs niitä sisälle viet. Aivan rajan tuntumaan voi istuttaa puun. Vie alusvaatteesi pihalle telineeseen kuivumaan, kun heillä on kesällä vieraita takapihalla. Muuraa pieni pihagrilli takapihalle. Rinkuta naapurin ovikelloa ja juokse äkkiä piiloon karkuun, mieluiten yöllä, lapsillesi voit opettaa saman. Käy kysymässä oisko naapurin miestä teille juhliin tai kahville, kun akka on poissa. Hanki pihallesi savua iso kurkkupurkki tupakantumppeja täynnänsä. Kesällä takapihalle lapsille iso trampoliini, naapurien lapsillekin lupa siellä pomppia myös poissaollessanne. Jätä oma nurmikkosi ajamatta. Myös ruusupensaat leviää kivasti. Kerro naapurille, että harrastat paperinkeräyslaatikoiden penkomista kivoista aikakauslehdistä ja että kerran löysit sieltä 500 sadan euron setin, mutta vinkkaa ettet kerro kenen postin seassa oli. Tosin setelin olisi voinut löytää vaikka ihan siitä yhteisen pihanne rajan tuntumasta. Hanki isompi ja komeapi luuta kuin naapurillasi on siihen ovipieleen. Kerro että näit rotan juoksemassa pihalla ja pujahti juuri jonnekin sinne naapurin puolen kivijalan alle, kysy onko kuullut rapinaa. Kerro, että olet ajatellut tilata kosteusmittaajan, koska teidän yhteisen väliseinänne vaikuttaa kosteusvaurioiselta, kysy onko naapurilla ollut homeen hajua vastaavalla kohtaa.

kesänä alatte valmistamaan niitä myös myyntiin. Hae posti lämpimällä säällä alasti. Laita naapurisi postiluukkuun kirjelappu, jossa pahoittelet seuraavana viikonloppuna hoidossasi olevien pitbullterrierien mahdollista ulvontaa. Tervehdi naapuriasi aina sanomalla "Heippatirallallei!" iloisella äänensävyllä. Taloyhtiön kokouksessa kysy että eikös naapurinne aikomus ollut aloittaa vuosikokous lausumalla Kaarlo Sarkian runo Älä elämää pelkää. Hanki papukaija, jolle opetat sanoja soittamalla niitä levyltä aina poissa kotoa ollessasi. Kuivaa kestositeet pyykkinarulla läpi vuoden.

Lainaus:

Toinen lapsista voisi aloittaa huilunsoiton ja toinen käyrätorvitunnit, opettaja tulkoon kotiin. Käy ilmoittamassa että lemmikkipythoninne on karannut viemäriputkistoon. Kun naapurilla on kesällä pihajuhlat, lannoita oma pihasi kanankakkavalmisteella. Soita Jehovan Todistajille ja kerro naapurisi nimissä että haluat tutkia Raamattua. Tilaa naapurille ilmaisnäytteitä inkontinenssisuojista. Ala harrastamaan tuulikellojen keräilyä. Kasvata naapuritontin rajalla elämänlankaa (rajaa kukkapenkki ensin hyvin oman tonttisi puolelta).

scientologia- ja indigolapsipalstalle. Käy kiivasta keskustelua myös Suomi24 -portaalin lesbot&gayt -osiossa. Ilmoita naapurin sähköpostiosoite pornosaittien postituslistoille.

Hommaat petoniporsaan olkkariisi ja surauttelet siihen iskuporakoneella kymppiuutisten aikaan. Voit myös kertoa että toitte jättiläisnakertajatoukkia thaimaan tuliaisina ja ne ovat levinneet talon rakenteisiin. Yksi kiva on kanssa että kokoonnutte naisporukalla takapihallenne ja huohotatte ja kiljahtelette äänekkäästi, kysyttäessä olette tietenkin synnytysvalmennus porukkaa.Kovilla pakkasilla voit lusikoida maksalaatikkoa naapurin auton pakoputkeen, eipä hörähdä enään käyntiin. Toki voit kertoa pihalla törmätessänne että alat pitää kotonasi 15-paikkaista löytökoira kenneliä. Tai myös maahanmuuttajien ensikoti käy (sekin 15-paikkainen). Sano naapurille myös, että on varuillaan broidisi kanssa joka pääsee tuotapikaa ekoille lomille lusimasta henkirikoksesta...Käytetyistä tampponeista voit askarrella naapurille lahjaksi ovikranssin. Ja kortsuista tietty vappupallot. Alasti auringonotto isommallakin porukalla pihallasi keventää kivasti tunnelmaa! Roolipeli-illat pihallanne on myös kova sana, poltatte kaikkia soihtuja ja nakkelette miekkoja naapuriin...Voit myös pyytää miestäsi laittamaan hk:n kuorellisin nakinpätkän housun vetskarin väliin ja pyytämään naapurilta apua aukaisuun. Voit myös käydä reilusti kyykkykuselle naapurin etupihalle ja hymyilet vaan nätisti ja sanot ettet kerennyt kotiin asti ja "hätä ei lue lakia".Kyllä lähtee....

lähes rikosen puolelle, vaikka onhan samannimisiä ihmisiä aina useampia. Joten unohda se, t. sitä ehdottanut. Muuthan näistä on aika harmittomia :)

Tyyliin: "Mä NÄIN että sä meinasit sylkeä lasten päälle!" Anna itsestäsi ihan hullu kuva. Joka kerta kun tulevat pihalle vakoilemaan mene kanssa, ihan lähelle, tuijota äläkä sano mitään.

koiran kakkoja ja laita niitä yön pimeinä tunteina naapurin pihalle. Hanurin soittoa voisi harjoitella kesäiltoina pihamaalla. Rajalle voisi myös laittaa kesällä räksän pelättimeksi roikkumaan kalan kepin nokkaan, jos se jotenkin luontevasti onnistuisi...Maahumala on aika hyvä kasvi leviämään.

Että on oikeesti aihetta valituksiin.

Se on pahin kiusa ja ei tarvi ite kärsiä.

Tai sitten oikein hermoheikolle yksinäiselle ihmisille, josta ei lähde ääntä, mut joka tunkee nenänsä toisten asioihin kyllä, ja tekee lappusia joka asiasta, jos vähänkin naapuri päästää ääntä. Se on vielä v*sempaa sille. :D Tai sitten ne tykkäävätä toisistaan samanhenkisinä????

Muahahhaa mitä kikkoja,voisin kokeilla myös meidä naapureihin jotka joka v*tun asioista valittavat... (lapset meluaa liikaa klo:13:00,sauna hommista hirvee narina:( )!!

Itse suunnittelin sellaista että kutsun tänne lisää lapsia kylään ja pidetään kunnon tenava mölyapina pippalot,hahhhaaa..ja tämä tapahtuu tietenkin viikonloppuna! Myös tämän isännän autolle voisin jotain keksiä,yhtenä iltana olisin mielelläni tyhjentänyt renkaat mutta ei ollut pokkaa!Tuli mieleen myös sellainen kikka että jos vaan tuntisin koliikki vauvan niin ottaisin yhdeksi yöksi tänne sen hoitoon mutta ei ole lähipiirissä sellaisia:(

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat