Vierailija

.

Sivut

Kommentit (34)

Huolehtikaa lapsistanne ja kouluttautukaa. Menkää töihin ja pistäkää se juopproetku, sohvalla haiseva kolli tai lorvaileva mutiainen hommiin! Töihin siis, ei lasten tehtailemiseen, että saisi lisää lapsilisiä. . Lopettakaa sosiaalituilla eläminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olenko aivan jälkeenjäänyt kun mun teki tosi pahaa? Varsinkin se että nainen raskaana. Ja toisekseen- voiko tuosta oikeesti nauttia? Fantasiat ymmärrän, mutta voiko tuossa olla vapaaehtoisesti suu auki videolla pelkkänä höylättävänä lihakimpaleena? Vaikka miehet ihan ok kohtelivat, mutta silti? Järkkyä naisen esineellistämistä. Yllätyin itsekin kun niin pahaa teki. Vai olenko jotenkin kalkkeutunut?

paras paikka, sillä mukana ei ole mitää seksihulluja, vaan ihan "tavallisia" elämästä kiinnostuneita ihmisiä. Ainoa harmi on tietysti, että joku suvaitsematon sitten häiriintyy.Itse ainakin haluaisin kirjoituksia juuri tavallista perhe-elämää viettäviltä ihmisiltä.Olisi kiva huomata, että ihmisiää on ihan oikeasti seksielämää ja että muutkin kokeilevat uusia juttuja ja olisi kiva lukea kokemuksista. Muuten elämä happanee.

koska itseänikin häiritsi se ekan videon asetelma. Naista kävi enemmänkin sääliksi. Eilen törmäsin tuohon toiseen ja ilahduin, nimittäin tällä tavalla tehtyjä ei usein näe. Porno on kuin onkin miehille pääosin suunnattua viihdettä ja harvoin törmää naisnäkökulmaan (josta tämä toinen oli oiva esimerkki :-)Ikävä jos tälläkään tavalla asioista ei voida tällä palstalla puhua, vaan joku ilmoittaa tämänkin ketjun asiattomaksi....

Tai en tiedä. Mun mielestä tuo oli ihanaa ja kiihottavaa ja just meinasin laittaa mun yhdelle varatulle vakipanolle viestiä, että sen sijaan, että hommaa meille yhden kaverinsa messiin, hommaisikin kaksi... Huh. Aikamoinen pätkä. ;PMut raskaana ollessa en varmaankaan suostuisi... Siis jos suhteessa saisin lapsen, en tietysti ainakaan, mutta jos jostain syystä yksin...; en tiedä, miksi ei... Mut luultavasti ei. :)Lainaus:

Vai olenko jotenkin kalkkeutunut?

no joo, sehän oli amatöörikuva.Tilannetta oli selvästi lavastettu, nainen oli meikattu "glamourmisuksi" yms.Kuitenkaan hehkuttamanne naisen nautinto ei mielestäni välittynyt kuvasta parhaalla mahdollisella tavalla. Ihan samanlaista näyttelyä se oli, kuin muissakin vastaavissa pätkissä. Omaan nautintoon ei voinut keskittyä hetkeäkään, kun koko ajan oli joku mela imettävänä.Siinä vaiheessa kun päästiin yhdyntään, juuri kenelläkään kolmesta miehestä ei seisonut niin, että he olisivat siihen kyenneet. Lässäytti kyllä tunnelman aika tehokkasti. Siinäpä taas tämä "seksin papitar" joutui imuhommiin, jotta olisi saanut tarpeeksi tymäkkää kankea kuvauksen tarpeisiin. Omiin tarpeisiinsa hän oli ilmeestä päätellen saanut jo tarpeeksi.Masentava pätkä mielestäni, vaikka siinä hiukkasen enemmän tuota "naisnäkökulmaa!" olikin, kuin ihan miehille suunnatuissa karummissa lihanpiilotuspätkissä.Mutta tasokasta, naisen näkökulmasta olevaa materiaalia kaipaillaan edelleen..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat