Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ei vaikuta tic-oireilta, ei ole ihan sellaista, kun räpytys ei ole jatkuvaa. Usein kurtistaa kulmiaan, hieroo silmiään käsillä ja räpyttää hitaasti ja tekee tätä eniten silloin, kun katsoo videoita tai puhun lapselle ja keskittyy kuuntelemaan. Kun kysyn miksi teet noin, lapsi vastaa että silmissä on moottori joka pakottaa silmät räpsymään :) Aluksi epäilin silmätulehdusta kun hieroo tai räplää silmiään sormillaan, mutta silmät ei ole yhtään punaiset olleet missään vaiheessa.

Kommentit (8)

Voi olla myös ohimeneviä juttuja,itse sanon niitä pakkoliikkeiksi.Meillä nelivuotiaalla oli mitä ihmeellisimpiä juttuja ja neuvolassa sanottiin,että kuuluvat ikään,monet lapset esim.räpsyttelevät silmiään.Jos se on tuota,niin menee kyllä itsellään ohi ja parhaiten,kun ei puutu koko asiaan.Eri juttu on tietenkin,jos silmissä on jotain vikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuullostaa täsmälleen tic-oireilta.Omalta lapselta hävisivät kun syötin vähän aikaa jättiannosta kalanmaksaöljykapseleita (kolme kapselia päivässä)

Omalle neljävuotiaalleni on jäänyt muutaman kuukauden takaisesta yskästä sellainen tic-köhä, siis että karaisee kurkkuaan vähän väliä. Kuulostaa kuin pieni possu röhkisi. Täytyypä kkeilla jos omegat tepsisivät mitenkään.Muuten en stressaa, omalla pikkusisarellani oli myös silmä-tic aikoinaan. Lääkäri sanoi silloin, että mitä vähemmän siihen kiinnitetään huomiota, sen parempi. Ja hävisihän se omia aikojaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat