Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

H*mm*tin iso ongelma! Ratkaiskaa, pliiiiiiiiiis!

Vierailija

Meillä olis lapselle harkinnassa nimi, mutta ongelma on että 3 päivää syntymäpäivästä olis nimppari ja 3 päivää siitä taas joulu! :/KANNATTAAKO ollenkaan ottaa moista nimeä, vai suosiolla valita joku toinen jolloin edes nimpparit olis eri aikaan vuodesta?Kasvaako lapsesta täysin katkeroitunut nuori jos vaan laitetaan tämä nimi?

Sivut

Kommentit (22)

Kaikki juhlistaa niitä tääläpäin. Kaverit lähettelee tekstareita ja voidaan mennä sen turvin vaikka kaljalle.Lapsien juhla se tietty enempi on, hyvä syy tavata sukulaisia jne.Kumman tiukkapiposia vastailee.Kyllä tällänenkin voi olla ongelma, onko kaiken oltava aina jotain ISOJA juttuja jokka painaa mieltä? Kyllä semmosiakin riittää mutta tämä nyt on ajankohtanen.Ap

Meillä saatetaan joskus juoda "nimpparikahvit" jos ollaan muutenkin paljon tekemisissä (suku lähinnä) Mut en oo ikinä kuullu kenenkään ystävän tai kaverin nimipäiviä juhlinu, onnitellaan toki jos ollaan puheissa ko.pvänä.

ja kyllä se vähän harmittaa. Monet vieraat "yhdistää" käynnin ja itsekin laiskana hetkenä ajattelee, että jos juhlisi molemmat samalla..Tuossa tilanteessa minäkin juhlisin nimppareita toisen nimen mukaan. Tai nimestä riippuen voi löytyä myös muu sopiva juhlapäivä? Esim. kaverini lapsen nimi on Eino ja on syntynyt ihan nimppariensa korvilla marraskuussa, mutta juhlivat niitä kesällä Eino Leinon, runon ja suven päivänä.

Poikkeuksena sitten nämä joulun tietämillä syntyneet, koska he eivät ikinä saa synttärijuhlia erikseen - tai ainakaan vieraat eivät niille juhlille pääse. Ja sen vuoksi ajattelin, että ap:kin tätä murehtii. Ainakin minun lapsuuden kaveripiirissäni nimppareita on juhlittu vain joulukuun lopussa syntyneillä.Mutta meillä on kans synttärit just ennen joulua ja nimpparit melko pian joulun jälkeen, muutama päivä toki enemmän matkaa jouluun kuin ap:n lapsella, mutta kuitenkin samaan tyyliin, eikä silti mietitty sen perusteella nimen antoa. Nimi on nimi, jota kannat koko elämäsi, juhlit ehkä lapsuudessa perheen kesken - jos sitäkään.

No vitsi! :DSiis ei ole haitannut jos on ollu kaikki samaan syssyyn? Helpotti kuulla.Eli ehkä lapsi saa sittenkin mielessä pyörineen nimen! Menee kyllä varsinaiseksi juhlimiseksi loppuvuosi tässä pesueessa jos niin käy mutta kai siitä selviää.Ap

Hyviä nimiä ei kasva oksalla, joten go for it, girl! Pidätte joulun ympärillä joka vuosi oikein jättipirskeet, kahden viikon joulu, kermakakkuviikot ja lahjojen himalaja!

että nimipäiviäkin juhlitaan. Mä en tunne ketään joka niitä juhlisi!? Toki on ollut tapana onnitella, jos muistaa, mutta ei sitä kukaan tuntemani henkilö sen ihmeemmin ole juhlinut tai ei ainakaan ole minulle koskaan mitenkään mainostanut..

vietetäänkö jossain todellakin nimppareita? oikeesti? jeesus.

meidän lapsilla ei ole mikään nimi kalenterissa ja ei niitä haittaa. lahjoja voi ostella ilman syytäkin ja leipoa kakun vaikka joka keskiviikko.

uskomatonta.

Joo, meillä ainakin vietetään nimppareita, niin lasten kuin aikuistenkin.Lainaus:

vietetäänkö jossain todellakin nimppareita? oikeesti? jeesus.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat