Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olemme mieheni kanssa lähdössä lyhyelle viikonloppulomalle Lontooseen, joten kertokaas te Lontoossa käyneet hyvät vinkkinne hyvistä ostospaikoista mihin kannattaa suunnistaa lastenvaate/ lastenkenkäostoksille. Hakusessa pojalle 6 v ja tytölle 3 v. Kiitos etukäteen :-)

Kommentit (2)

Lastenvaatteita löytyy ainakin lukuisista Nextin, Gapin ja Monsoonin myymälöistä. Näitä on ainakin Oxford Streetin varrella. Vaatteita löytyy myös isoista tavarataloista, joita on saman kadun varrella. Kengistä en osaa oikein sanoa. Ei tullut itse etsittyä. Toivottavasti jollakin on antaa vielä lisävinkkejä ostospaikoista.

Mäkin suosittelen lyhyellä visiitillä, että suuntaa Oxford Streetille. Jos aloittaa vaikka järjestelmellisesti Marble Archilta ja käy liikkeet läpi Oxford Circusille, niin saa päivän jos toisenkin vierähtämään... Myös Oxfors Circus-Piccadilly Circus -väli kannataa käydä läpi.Nyt tuli joku muistihäiriö, mutta en muista oliko Primarkilla lastenvaatteita (itselle löytyy varmasti jotain kivaa ja ennenkaikkea edullista), mutta Nextit, Gapit , Disney Store, Monsoonit ja Mark&Spencerit löytyy tältä väliltä.Yllätysvinkkinä BHS, josta olen aina löytänyt jotain ihanaa lapsille. Oli sitten joku juhlamekko, hienostelutakki, tai jotain Pipsa Possu tms. -juttuja.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat