Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

masentunut? Miten selviätte arjesta ja onko teillä lapsia? Meillä kolme lasta ja takana raskas vuosi! On ollut kuolemaa, syntymää ja sitten iski tuo sairaus. Apuja ei juuri ole sukulaisista ja tuntuu, että pikku hiljaa ystävä pariskunnat ovat väsähtäneet ja vetäytyneet:( Onko muita samassa tilanteessa olevia??

Kommentit (5)

mutta halusin vain sanoa, että kuulostaa tosi rankalta ja yksinäiseltä. Tsemppiä, ja toivottavasti kevään lähestyessä miehesi alkaa toipua masennuksestaan :(.

Ei sitä oikeen muuta voikaan, kuin mennä päivä kerrallaan. Mutta jälkiviisaana sanoisin, että hanki itsellesi henkireikä, joku jolle voit purkaa omaa oloasi. Apua saattaisit löytää neuvolasta tai seurakunnalta.Toivotan sinulle ja perheellesi voimia ja jaksamista! Pidä katse auringossa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muitakin kuitenkin on ja olette jo paremmalla puolella. Itsellä tuntui, että jossain välissä oli jo helpompaa, mutta sitähän se on yhtä vuoristorataa...

Täytynee vain edelleen yrittää jaksaa elää päivä kerrallaan.

Mutta 5-6 vuotta sitten mieheni masennus meni niin pahaksi, että hänen oli parempi olla laitoshoidossa jokunen kuukausi. Se oli aika rankkaa aikaa. Vastasin yksin perheen elatuksesta, koska mies oli ottanut lopputilin ennen sairaalaan päätymistään. Onneksi meillä oli tuolloin vain yksi lapsi..Mulla oli kyllä silloinkin ystäviä, jotka varmasti olisivat auttaneet ja kuunnelleet murheitani, mutta joku typerä ylpeys esti avautumasta kellekään. Aika rikki olin itsekin, mutta en voinut sitä kenellekään myöntää, koska pelkäsin että lapsi otetaan huostaan jos selviää että molemmat vanhemmat on "hulluja".No. Aikaa myöten mies alkoi päästä jaloilleen, ja nyt ei ole pariin vuoteen tarvinnut mitään lääkitystä. Asiat on siis hyvin. Se hyvä puoli noissa paskoissa-ajoissa oli, että me opimme miten tärkeää on puhua kaikesta mieltä painavasta. Mitään ei pitäisi sulkea sisäänsä, ei kenenkään osapuolen. Ja ettei ole häpeä myöntää, ettei jaksa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat