Onko kenenkään lapsi ollut Kiljavan talvileireillä?

Vierailija

Kuinka usein olette laittaneet viestiä lapselle? Päivittäin vai harvemmin? Entä oletteko jättäneet soittopyyntöä ihan vain kuullaksenne kuulumisia? Tai saavatko lapset soittaa oma-aloitteisesti?Toki kiva kuulla kesäleireilläkin olleiden viestittelystä!

Kommentit (4)

jo neljänä kesänä. Ekalla leirillä oli silloin 3. ja 4. luokan välisenä kesänä. Virallisesti noilla leireillä ei saisi olla kännyköitä mukana. Kertaakaan en ole sinne soitellut. Kolmena ekana kesänä tyttö toivoi että lähetän netin kautta postia... oli kuulemma kiva saada postia aamupalalla. Mutta viime kesänä oli jo NIIN iso, että ehdottomasti kielsi lähettämästä postia;)

Koti-ikävän vuoksi partiossa ekana saavuttaessa on leikki nimeltä "kännykkä pussissa". Ohjaajalla on iso pussi ja jokainen jolla on kännykkä saa laittaa sen sinne. Sitten leirin lopuksi kännykät annetaan takaisin. Kännykät kun kuulemma aiheuttaa erityisesti koti-ikävää ja se on vieläpä hyvin tarttuvaa lapsesta toiseen. Ohjaajan kautta saa lapsen kiinni, jos on tärkeää asiaa. Näin siis partiossa, en tiedä muista leireistä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat