Vierailija

Ostin lasten sänkyyn turvalaidan ja aloin sitä sit kiinnittämään niin tajusin ettei siinä pussissa ole muuta kuin se laita...ei siis mitään ruuveja tai kiinnikkeitä.Mietin et onkohan ne pudonnu mulla tonne matkan varrelle...autossa ei ollu eikä pihalla kun kävin tarkistamassa. Vai onkohan niitä ollut alkuunkaan siinä matkassa.Harmittaa kun Ikeaan on yli 100 kilsaa matkaa eikä tule siellä vähään aikaan käytyä. Pistin sinne sähköpostia että voivatko lähettää postitse ne kiinnikkeet, mutta saa nähdä mitä saa vastaukseksi.Hitto kun pitää aina olla tällanen hömelö.

Kommentit (10)

Tarkista pakkauksesta lukeeko siinä niin. Mä ostin syöttötuolin ikeasta ja olis pitänyt tajuta ottaa vyö mukaan jostain toisesta hyllystä varmaan

löytyä tollasia kiinnikkeitä vaikka kuinka sais bonuksia.Ja sehän täs on että en ole varma onko siinä alunperin ollut niitä kiinnikkeitä vai ei kun en tajunnut kaupassa sitä katsoa, nakkasin vaan kärryihin.Täytyy toivoa että ne sieltä Ikeasta sais, tosin niitä ei kyllä varmaan erikseen edes myydä.

Tai sitten ruuvit ja kiinnikkeet ovat niin pehmeitä, että hajoavat heti kun niitä kiristää. Todella raivostuttavaa kun on kalusteen osat levällään eikä saakaan sitä kasattua.Kyllä ne IKEAsta antavat/lähettävät ihan nätisti näitä osia, mutta ei se ihan vastaa sitä harmitusta, jonka tuo aiheuttaa. Voi olla tosi ikäviä tilanteita, vieraita tulossa tai mitä vain ja olisi tarvinnut niitä uusia kalusteita. Sitten onkin kalusteet levällään eikä esim. tuoleja kaikille, vaikka varta vasten on ostettu.Totta kai halpaa on, muttei se nyt ihan noinkaan saisi mennä. Huonommaksi on laatu mennyt ihan selkeästi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat