Vierailija

Tarkoitus olisi lähteä huhtikuun lopussa perheen kanssa. Neljä aikuista + kaksi leikki-ikäistä lasta.

Onko kokemuksia kyseisestä paikasta? Hotellisuosituksia? Muita vinkkejä? Löytyykö rantaelämää kaihtavalle 30v urheilevalle miehelle muuta kuin kaljanjuontia ajanvietteeksi?

Kommentit (10)

ihan kivanoloinen hotelli muuten mutta englantilaisia täynnä.. Googlettamalla paikan nimen löytyy varmasti keskusteluita Suomalaisten suosimista hotelleista!!Me oltiin aurinkomatkojen matkalla joten erilaisia retkiä järjestettiin päivittäin.. Auto vuokrattiin päiväksi ja ajeltiin saari ympäri.. muuten lojuttiin rannoilla ja käytiin ostoksilla ja retkillä..

siellä olleena ihanat huoneistohotellit Parque Cristobal tai Oasis. Molempiin pääsee ainakin Finnmatkojen kautta ja jälkimmäisessä jopa tiskit tiskaa siivooja. Molemmissa lämmitetyt uima-altaat ja on monta allasta, Bamse kerho lapsille ja monenlaista urheilua ja ohjattua toimintaa sekä kuntosali. Ja Americas sopii mainiosti lapsille, paremminkinkin kuin Cruz selkeytensä ja pienemmän kokonsa puolesta ja varmempi aurinko.

Aurinkomatkojen kautta. Hyvin viihdyimme. Retket teimme Teiden tulivuorelle ja sukellusvenesafarille. Vaihtoehtoja löytyy, ja lapsille riittää rannalla leikkiminenkin. Mies voi varmaan lähteä välillä rantaa myöten kulkevalle kävelytielle hölkkäilemään. Muista urheiluaktiviteeteista en tiedä, kun emme itse käyttäneet.

Aloitusviestissä "rantaelämää kaihtavalle..."

Vastaukset; paras aurinko, vesipuisto, rannalla makoilu, monta lämmitettyä allasta...

Nooh, eiköhän se mies siellä baarissakin aikansa saa kulumaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat