Millainen paikka on Tuusula/ Kerava asua? Tuusula lähinnä

Vierailija

.

Kommentit (6)

Keravasta pidän. Se on tiuhaan rakennettu mutta siksi aika yhtenäinen, joka paikkaan pääsee kävellen tai pyörällä. (Ja sitten junalla Helsinkiin 5-6 kertaa tunnissa) Harrastusmahdollisuuksia on tosi hyvin.

En ymmärrä huonoa mainetta (vaikka onhan noita inhottavia henkirikoksia ollut!), lapselle ja nuorelle se oli turvallinen paikka asua. Pyörällä pääsi itse liikkumaan, ja harrastusvaihtoehtoja oli tosi paljon. Liikenneyhteydet todella hyvät: Helsinkiin junalla 22 min nopeimmillaan, Lahdentie kulkee vieressä.Asuinalueita on Keravalla tosi monenlaisia. On omakotialueita, rivi- ja erillistaloja, kerrostaloja.

Ihan on perseestä. Kakarat on kauheita (teinit) ja muutenkin tuntuu että on ihan outo kaupunki. Hyrylän keskusta on rumaa seutua. Täällä ei oo muuta kuin autokauppoja ja huonekalukauppoja, vaatteet voi ostaa tarjoustalosta jos ne kelpaa. Autoja on hyvä olla kaksi kappaletta per. talous.Perseestä tää on. Mä muutan takas Helsinkiin!!!

Asutaan lährmpänä Keravaa ja muutenkin kauppoja yms. on enemmän. Lisäksi junalle on melko lyhyt matka, Muutkin palvelut ovat suht lyhyen matkan päässä esim. lentoasema, Jumbo, Järvenpää yms.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat